op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
fam_van_der_walle_-_kopie.JPG.jpg

4 september 2021

Fantastische Ambulance Wens middag

Goedemorgen Ambulance Wens medewerker,

Onderstaand een berichtje wat jullie samen met de foto op de website mogen plaatsen ter herinnering aan een fantastische middag: Mijn vader is al sinds 2009 ziek en afgelopen maand zijn er uitzaaiingen van de longkanker in zijn hoofd gesignaleerd. Zijn levenskwaliteit gaat nu heel erg snel achteruit. In de hospice waar hij nu opgenomen is gaf men aan als wij nog een Ambulance Wens willen laten vervullen dat dit deze week zou moeten gebeuren. Dinsdagmorgen contact gelegd met de Stichting Ambulance Wens en donderdagmiddag kon de wens al in vervulling gaan (Grote klasse!!) Graag wilde mijn vader zijn oude werk (steunpunt Rijkswaterstaat) bezoeken. Daar trof hij diverse gepensioneerde collega’s aan die elkaar na vele jaren ontmoeten op hun oude “basis”. Dit was voor een ieder een prachtig weerzien/vaarwel! Na deze prachtige ontmoetingen konden wij verder gaan naar Berkenhof Tropical Zoo waar wij door de familie Antes gastvrij werden ontvangen. Mijn vader (en natuurlijk ook de rest van het gezelschap) hebben genoten van de tropische vlinders/vogels/slangen/planten/schilpadden en zelfs een krokodil. Vervolgens wat te hebben gedronken besloot het Ambulance Team Vincent en Jolanda nog contact te leggen met de in de buurt gelegen dahliatuin. Frans Sturm de eigenaar van de dahliatuin in Heinkenszand was meteen enthousiast. Hij hoorde het verhaal van zijn oud-collega amateur dahliakweker (mijn vader) en ging direct aan de slag om de Wens Ambulance te ontvangen. In de zonovergoten tuin heeft iedereen van de schitterende dahlia’s kunnen genieten. Mijn vader vond dit een geweldige afsluiting van deze prachtige middag.

Heel veel dank aan ieder die dit mogelijk gemaakt heeft!!

In het bijzonder het Ambulanceteam Vincent en Jolanda. Familie Van der Walle (Pa/Ma/Ivonne en Richard)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens