op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210828_131816.jpg

2 september 2021

DIKKE PLUIM

28 augustus 2021

Hallo allemaal Ik heb Stichting Ambulance Wens in geschakeld voor mijn man Hij vecht al 10jaar tegen kanker en nu komt het einde nabij Hij wilde nog graag naar de plek waar we vaak heen gingen om onze hond diesel te laten zwemmen.(en om in een warm bad te zitten.omdat wij een douche hebben wilde hij dat)(dat is em niet geworden.šŸ˜‚šŸ˜‚) Diesel overleed 3jaar geleden en hij mist hem nog steeds iedere dag. Om 12uur stipt waren marja en hans er. Mijn man schrok eigenlijk omdat hij dacht dat hij naar het ziekenhuis moest. Des te groter was de verrassing. O wat was hij blij.. We waren met mijn dochter van 17 en met een neef en zijn vrouw met hun kids.. O wat heeft hij genoten..mooie foto sessies gemaakt Daarna zijn we nog gestopt bij een restaurant om met zijn allen wat te drinken.Marja ging eerst even toestemming vragen.en ja we mochten naar binnen..we hebben het heel leuk gehad en veel gelachen.maar ook gehuild Ook binnen weer fotosessies. Marja en Hans, 2 mensen om een dikke pluim te geven..net zoals alle andere mensen..echt waar Toen we thuis kwamen gingen ze nog even mee om iets te drinken. Herrinneringen opgehaald omdat mijn dochter 10jaar geleden al eens was mee geweest met mijn zwager samen met mijn zus naar emmen.en ze mocht toen ook achter het stuur zitten met een gele jas aan en nu mocht ze ook maar met een blauwe jas aan. Alleen maar respect voor iedereen. Kan niks anders zeggen. Zulke lieve mensen. We willen iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft.

Groeten Alex Monique en Ruby Franken Wim Cindy en de kids

DIKKE PLUIM

Nog Ć©Ć©n keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens