op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20210825-WA0037.jpg

31 augustus 2021

Wat een fantastische dag.

Lieve mensen van Stichting Ambulance Wens,

Wat een fantastische dag hebben jullie ons bezorgd afgelopen dinsdag 24 augustus. De wens was aangevraagd door onze lieve vriendin Margareth. Terug naar Ries zijn roots, Ouddorp. De plek waar hij geboren en opgegroeid is. Samen met zijn tweelingbroer met blote voeten in de zee. Naar alle dierbare plekjes. Bij zijn nichtje langs en een bezoek aan zijn zus, die hij lang niet heeft kunnen zien. Of het zo moest wezen, het was stralend weer die dag. We hebben het Ries een uur van tevoren verteld. Wat was dat een enorme verrassing! Om 9.30 uur kwam de wensambulance met 2 superlieve vrijwilligers, Astrid en Bert. Ik riep nog, ik hou nu al van jullie en dat meen ik oprecht. Wat een geweldige dag hebben jullie ons bezorgd, niets was teveel! Om 23.15 uur waren we pas weer thuis. Ondanks dat jullie vroeg op moesten de volgende dag, nog een eind moesten rijden en de ambulance ook schoongemaakt moest worden, wilden jullie toch dat we alles zouden doen wat we gewenst hadden. Ongelooflijk lief! Het blijft een prachtige herinnering voor altijd! Hopelijk kunnen wij met een donatie weer iemand anders blij maken.

Lieve groetjes, Ries Pikaart en Yvonne Aarden

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens