op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210810_011331_-_kopie.jpg

27 augustus 2021

WAUW dat is echt geweldig zeg!!!!

Bedankt voor een onvergetelijke dag in de Efteling! 

Beste Ambulance Wens, Bij deze willen we jullie (Ambulance Wens, Jolanda, en Huig) nogmaals hartelijk bedanken dat onze moeder, Thea, samen met de hele familie, op maandag 9 augustus met Ambulance Wens naar de Efteling kon gaan. Onze moeder is afgelopen donderdag 19 augustus overleden. Dit is erg verdrietig, maar we zijn dankbaar dat we haar wens samen met jullie in vervulling hebben kunnen laten gaan. Zie hieronder nog een korte beschrijving hoe wij deze dag hebben beleefd, dit om eventueel op jullie site te plaatsen. Nogmaals bedankt! Vriendelijke groeten, Namens de hele familie, Bas Kuipers Onvergetelijk! Maandag 9 augustus zal voor ons een dag zijn die we ons nog lang zullen herinneren. Onze moeder zou nog zo graag een keer met de hele familie naar de Efteling gaan. Dankzij Ambulance Wens konden we deze wens op heel korte termijn in vervulling laten gaan, en kijken we terug op een dag vol mooie herinneringen.

Jolanda en Huig (vrijwilligers van Ambulance Wens) hebben mama en papa thuis opgehaald, en zijn na gezellig een kop koffie te hebben gedronken met wat lekkers erbij, samen vertrokken naar de Efteling. Mama werd comfortabel vervoert in de ambulance en papa kon er gezellig bij zitten. Voor de kleinkinderen moesten nog wel even de sirene en de lichten aan op het oprit. Na aankomst bij de Efteling zijn we samen met onze partners en de 7 kleinkinderen met pap en mam door het sprookjesbos gegaan, hebben lekker koffie gedronken en geluncht. Het was mooi te zien hoe mama genoot van het samenzijn met de hele familie en hoe de kleinkinderen genoten van het park. Het bezoek aan de Efteling werd afgesloten met een rit in de Pagode waar we met z’n allen van een prachtig uitzicht konden genieten. Tot slot mochten alle kleinkinderen van mama een knuffel uitzoeken in de souvenirs winkel. Dit als aandenken aan een bijzondere en mooie dag. Tegen het einde van de middag zijn papa en mama weer met de ambulance teruggebracht naar huis. Tijdens de gehele dag is mama geweldig verzorgd door Huig en Jolanda.

Wij vonden het ook heel fijn dat zij erbij waren. We hebben samen een hele ontspannen invulling kunnen geven aan deze dag.

Wij willen Jolanda, Huig, en Ambulance Wens daarom hartelijk danken voor wat jullie voor ons hebben kunnen betekenen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens