op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210725_125815_-_kopie.jpg

21 augustus 2021

Fantastische dag bij Burgers Zoo

 

Zondag 25 juli was het zover, een dagje samen met opa naar Burgers Zoo! Rond 11 uur hadden we afgesproken bij het Buurtzorghuis in Warnsveld, daar ontmoetten we de twee vrijwilligers Bert en Hans van Stichting Ambulance Wens. Na de koffie gingen we onderweg. Opa, oma en kleinzoon in de ambulance, de rest in de auto er achter aan. Daar aangekomen kregen we bij de ingang een invalide-routekaart. Eerst hebben we lekker buiten in de zon gelopen langs o.a. de olifanten, stokstaartjes en panters. Na een uurtje kwamen we bij de Safari en hebben we een drankje gedaan op het terras met uitzicht op de dieren. Daarna zijn we door de Safari gelopen en hebben daar o.a. het baby neushoorntje, giraffen en zebra’s gezien. Als laatste zijn we via de Bush naar de Ocean gelopen. Daar zag je opa volop genieten van de mooie vissen en toffe haaien. Geweldig! Bij terugkomst in het Buurtzorghuis was de tafel gedekt, en konden we daar nog even samen genieten van een heerlijke maaltijd. Het was een geweldige dag met veel mooie herinneringen om nooit te vergeten! Een groot applaus voor de Stichting die dit alles mogelijk heeft gemaakt en in het bijzonder voor Hans en Bert, want zij hebben die dag keihard gewerkt om opa over de heuvelachtige route te rijden, en er alles aan gedaan om deze dag te doen slagen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens