op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
145A5678.JPG_mail_-_kopie.jpg

7 augustus 2021

Een prachtige dag naar Hoorn!

29-7-2021

Een prachtige dag naar Hoorn! Iedereen die nadien vroeg: Hoe was uw dag naar Hoorn? Die krijgt te horen: Het was een prachtige dag! In de ochtend werden we opgehaald door twee geweldige vrijwilligers met de ambulance, ze kreeg een leuk beertje en die ging natuurlijk mee op haar avontuur. Op weg vanuit Den Haag naar Hoorn om de grote wens van mijn moeder te laten uitkomen. Ze wilde nog één keer haar oude vriendin opzoeken en een rondje Hoorn doen, waar ze is geboren en opgegroeid, voordat ze naar Den Haag ging. De vriendinnen waren erg blij elkaar te kunnen zien en onder het genot van een kopje koffie hebben ze samen dierbare herinneringen opgehaald. Ook voor haar vriendin was dit een grote verrassing, want zij kon niet meer naar mijn moeder toe. Dus hebben jullie niet één, maar twee dames een groot plezier gedaan. Na de herinneringen te hebben opgehaald werden we door Hoorn gereden. Van haar geboortehuis, huis van haar ouders nadien, HBS tot de beelden van de scheepsjongens van bonte koe bij de haven. Ook nog even een laatste keer aan het Markermeer staan met de brancard (niet te lang want ze vond het te koud), waar ze vroeger heeft gezwommen en geschaatst. Op de terugweg lekker geslapen en weer naar huis toe. Moe maar met een grote glimlach op haar gezicht. Thuis staat sinds die dag het beertje als herinnering van deze bijzondere dag naast haar. Dank jullie wel voor het zo snel mogelijk maken van deze wens en wat een toppers de dames Myrna & Anita die alles hebben gedaan om mijn moeder deze dag te geven. Ik heb als dochter meegenoten van hoe zij ervan genoot.

Groetjes, Mevrouw Nadorp-Duivens en Esmé

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens