op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20210729-WA0005.jpg

6 augustus 2021

Nog één keer naar Hoek van Holland.

Op 25 juli jl heb ik het wensformulier ingevuld voor mijn partner Ab. Dezelfde dag kregen we al de bevestiging dat op 28 juli jl de wens van hem in vervulling kon gaan. Nog 1 keer naar Hoek van Holland. Mooie grote boten kijken. Om 10 uur reed de wensambulance voir met Bas en Jolanda. Ab werd lekker geïnstalleerd op de brancard. De rit van zo'n 45 minuten was voor Ab al een genot. Veel herkenbare plekken gezien waar we gefietst of gewandeld hebben. In Hoek can Holland aangekomen eerst koffie met gebak met zussen, zwagers, neef, nicht met hond, Bas en Jolanda. Ze waren erbij om deze prachtige dag samen met Ab en mij te beleven. Daarna nog de pier op. Ab vond het heerlijk. Even de zilte buitenlucht opsnuiven. De terugweg ging geheel langs de kust. Bas wist de mooie plekjes wel te vinden. Deze dag was onvergetelijk voor Ab en mij. Bas en Jolanda en de stichting uiteraard, bedankt voor deze dag met een lach en een traan.

Lieve groeten, Ab en Ingrid

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens