op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_8112.jpg

26 juli 2021

Ik heb genoten

Hallo allemaal,

Op 24 juli 2021 is het dan eindelijk de grote dag voor mijn zoon Richard geworden. Vanwege corona was de bruiloft in 2020 al twee keer verzet, maar Céline is afgelopen zaterdag mijn ‘echte’ schoondochter geworden. En dat hebben wij gevierd op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. En dankzij de Stichting Ambulance Wens kon ik daar bij zijn en ook nog eens getuige zijn tijdens de plechtigheid.

Omstreeks half twee arriveerde de ambulance en konden wij Hans en Linda verwelkomen, die na de kennismaking assisteerden bij het klaar maken voor het grote feest. Zelfs mijn man Piet werd geholpen door allebei met een lastig vlinderstrikje. En na alle voorbereidingen konden wij hierna vertrekken naar de feestlocatie.

Het huwelijk van je eigen zoon is op zich al emotioneel. Dat ik daarbij dankzij de Stichting Ambulance Wens aanwezig kon zijn maakte mij, en de overige aanwezigen, natuurlijk extra blij. Alle hulde hiervoor aan de Stichting.

Na de plechtigheid werd er natuurlijk ook gefeest. Hans en Linda was geen moeite te veel om het mij naar de zin te maken. Daarom deze twee buitengewoon bedankt voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan.

Omstreeks 10 uur ’s-Avonds werd ik weer keurig bij mijn huis naar binnengebracht. Ik heb genoten, waarvoor iedereen dank.

Ria Roggeveen-van Donk

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens