op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210713_121637.jpg

21 juli 2021

Vader haalde veel herinneringen

Rond 10 uur kwamen Kees (de oprichter van de Stichting), Nathalie en Xandra aan in Ouddorp om mijn vader op te halen voor een rondje met de Spido door de Rotterdamse haven. Na een eerste kennismaking zijn we ons gezin onderweg gegaan naar Rotterdam. De reis erheen vond mijn vader al mooi. Hij lag comfortabl in de ambulance en we hebben gezellig gepraat over vroeger en wat er allemaal veranderd was aan de omgeving

 

Bij het Willemsplein aangekomen werden we begeleid naar de Spido en we kregen een mooie plaats vooraan. Het was een prachtige rondvaart en mijn vader haalde veel herinneringen op van zijn tijd dat hij werkte op de binnenvaart. Het was mooi om hem zo te zien genieten.  

 

Na de rondvaart stelde Kees voor om bij de scheepswerf op de Oude Haven te kijken. Hier zijn we een tijdje gebleven om te kijken naar een schip wat in het droogdok lag.

 

Daarna zijn we weer richting Ouddorp vertrokken. Mijn vader was best vermoeid, maar nog steeds vol enthousiasme en het leek hem leuk om nog eens bij de vuurtoren het Westhoofd langs te gaan waar hij vele jaren gewerkt heeft. Omdat de laatste trappen te stijl zijn is hij beneden gebleven en zijn collega is even naar beneden gegaan om met hem te praten. Xandra en Nathalie en de rest van ons gezin zijn naar boven gegaan om de vuurtoren te bezichtigen.

 

Na afloop hebben we thuis nog een kop koffie gedronken en afscheid genomen van de geweldige medewerkers van Stichting Ambulancewens. Kees, Xandra en Nathalie jullie waren geweldig.

 

Het was een prachtige dag, een ontzettend waardevolle herinnering. Zoals ons bij aanloop werd verteld: “een dag met een lach en een traan”.

 

Ontzettend bedankt dat jullie deze mooie dag voor mijn vader en voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens