op dit moment 20709 wensen vervuld 1561 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20210716-WA0004.jpg

21 juli 2021

Een onvergetelijke dag

16 juli 2021
Een onvergetelijke dag geregeld door Stichting Ambulance wens. Met mijn ongeneeslijke zieke buurman Gerrit en zijn vrouw Ro mocht ik die dag ook mee. Om 10 uur s’morgens stond de ambulance voor de deur en werd mijn buurman door chauffeur Gerard en verpleegkundige Marian op een brancard de auto ingereden. De wensen van Gerrit waren de Nieuwe Waterweg, Maasvlakte, Drookdok Hellevoetsluis en de Vuurtoren, waar ze vaak zaten om van het uitzicht over het Haringvliet te genieten.
Later in de middag zijn we nog een gebakken visje gaan eten in Stellendam. Gerrit had over alles heel veel te vertellen en genoot ervan om alle bekende plekjes weer te zien. Het was een dag om nooit meer te vergeten, mede door de onvermoeide hulp van Gerard en Marian. Overal werd de brancard naar buiten gereden, zodat er volop genoten kon worden van het uitzicht. Diep respect voor de vrijwilligers en de Stichting Ambulance Wens die voor ongeneeslijke zieken mensen dit mogelijk maken.
Gerry Lommerse

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens