op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Afbeelding2.jpg

12 juli 2021

Als een koningin

Beste Romy en Siem en alle andere betrokkenen bij de Stichting Ambulance Wens,
Bij deze wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige middag die ik mede dankzij jullie bij Naturalis heb mogen meemaken. Sinds enige tijd weet ik dat ik niet meer zal genezen van de uitgezaaide darmkanker waaraan ik lijd. Het is niet te zeggen hoe lang ik nog heb en wat er in die tijd nog mogelijk is, maar het leek me heel fijn om nog een keer een leuk uitstapje te maken met mijn neefjes van 6 en 9. Geen beladen en verdrietig afscheid, maar vrolijk en levenslustig en nieuwsgierig naar de wereld om ons heen. Dat wilde ik ze graag meegeven als herinnering. De vraag was alleen: hoe kom ik er en kan ik het qua energie nog aan? Eén mailtje was genoeg voor de Stichting om meteen in actie te komen en een paar dagen later stond de ambulance hier al voor de deur. Hoe geweldig is dat!


Als een koningin mocht ik plaatsnemen op de brancard en werd ik naar de ambulance op straat gereden. Romy en Siem zorgden dat alles vlekkeloos en pijnloos verliep. Leuk dat zij ook meegingen bij het uitstapje zelf. Hoop dat ze het net zo interessant vonden als ikzelf. We kregen een boeiende rondleiding door het museum van een goede vriend van mijn dochter die ons allerlei leuke wetenswaardigheden wist te vertellen over de verhuizing naar het nieuwe gebouw en de giraf die daarbij ternauwernood in de lift paste. De neefjes genoten, wij genoten, het was vrolijk en gezellig en helemaal zoals ik me had voorgesteld. Héél veel dank dat jullie dit zo snel en soepel op poten hebben gezet en hebben uitgevoerd. Wat geweldig dat er zoveel vrijwilligers zijn die hier hun tijd en deskundigheid voor uittrekken. Ik weet zeker dat mijn neefjes hier nog lang aan zullen terugdenken en hoop dat het later voor henzelf ook weer inspirerend zal werken.
Beertje Mario staat hier nog in de huiskamer te pronken als herinnering aan de mooie middag. Heel veel dank!Maaike Bijnsdorp

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens