op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210601_130250.jpg

16 juni 2021

Het water zien!

Op 1 juni 2021 heeft onze zus Christiane een prachtige tocht gemaakt met de Stichting Ambulance Wens. Met de naaste familie erbij hebben we een rondrit gemaakt vanaf Leeuwarden naar Lauwersoog en verder langs de kust via Holwerd naar Harlingen om weer te eindigen in Leeuwarden. Onze zus heeft zelf de details van de route bepaald, zij kende de regio het beste omdat de meesten uit de groep niet in Friesland wonen. Het was schitterend weer zodat de brancard uit de auto gereden kon worden en onze zus kon uitkijken over het water. Ze heeft genoten van de zon op haar gezicht en de wind door haar haren. Het was echt haar dag, voor de vrijwilligers Mirjam en Wietske van de ambulance was niets teveel. We hebben veel foto’s gemaakt en de rest van de familie heeft op afstand meegeleefd. Onze zus is enkele dagen hierna overleden, voor ons zal deze dag een dierbare herinnering blijven.
Wat fijn dat dit alles zo snel en fijn geregeld kon worden, heel veel dank aan de vrijwilligers en de Stichting Ambulance Wens!
Familie van Hardeveld, namens allen die er bij waren.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens