op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20210505-WA0014.jpg

8 juni 2021

En wat een bijzondere ervaring was het

Toen mijn ouders voor hun 40-jarige bruiloft een weekje weg plande met het gezin, kwam al heel snel Corona in beeld. Ik was toen al ziek, maar nog goed ter been en ook de behandelingen gingen best goed.
Ons reisje hebben we door corona twee keer moeten verzetten, maar nu in mei leek het dan toch door te kunnen gaan. Een paar weken eerder kwam ik echter in het ziekenhuis en verloor ik mijn mobiliteit. Ook in een rolstoel zitten was niet meer mogelijk voor mij.
Het reisje leek voor mij in het water te vallen terwijl het enige dat ik wilde was samen zijn met mijn lieve familie. Mijn schoonzusje kwam met het idee om de wensambulance in te schakelen. En zo geschiedde.
En wat een bijzondere ervaring was het. De vrijwilligers zorgden voor een ontzettend fijne heen en terugreis. Ze deden er alles aan om het me naar de zin te maken. Het was fijn en heel bijzonder. Door hem en de stichting heb ik twee heerlijke dagen met mijn familie gehad. Ik kan ze hier niet genoeg voor bedanken.


Groet, Astrid Friesen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens