op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
In_de_Poldertuin.jpeg

30 april 2021

Naar het strand en naar de bollen

Onze moeder van 83 verblijft sinds ruim een week in een hospice. Daar hoorden we van de mogelijkheid nog een uitstapje te maken met de stichting Ambulancewens. Omdat ze door haar ziekte een korte levensverwachting heeft wilden we graag zo snel mogelijk op stap. Tot onze verrassing bleek dat te kunnen: anderhalve dag na het eerste contact kwam de ambulance al voorrijden. De vrijwilligers pakten het allemaal professioneel aan en gaven ons veel vertrouwen in het dagje dat voor ons lag.
We reden naar Katwijk aan Zee en lunchten daar in een strandtent. De vrijwilligers toonden zich erg betrokken en meelevend. Na de lunch aan het strand reden we naar de bloembollenvelden, die onze moeder graag nog een keer wilde zien. De Keukenhof was dicht, maar de Poldertuin in Anna Paulowna was een prima kleinschalig alternatief. We genoten van de schoonheid van de natuur. Rond etenstijd waren we keurig zoals afgesproken terug bij het hospice.
Namens onze moeder en namens ons als kinderen: hartelijk dank voor deze geweldigde dag. Respect voor alle vrijwilligers die hier hun vrije tijd aan geven! 'Onze' vrijwilligers hebben we bedankt met een cadeaubon, en natuurlijk krijgt de stichting ook nog een mooie gift. We wensen jullie toe dat de ambulances van de stichting nog veel 'laatste wensen' mogen vervullen.

Familie Schouwstra

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens