op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210129_122417.jpg

8 februari 2021

Eerst de molens bekijken

Vrijdag 29 januari was het dan zover. Om 11 uur kwam de wensambulance de straat van mijn vader inrijden. De avond ervoor had hij mij al opgebeld met de vraag of ik er evenveel zin in had als hij.  Dat had ik zeker! Samen met mijn zus, de ontzettende lieve ambulancechauffeur en verpleegster gingen we een dagje op pad. Eerst de molens bekijken in Kinderdijk. Daarna in Nieuw-Lekkerland bij een snackbar een patatje gehaald. Daarna wilde pappa graag nog een keer de zee zien. De chauffeur had meteen een heel goed idee en reed ons naar de Maasvlakte waar we prachtig uitzicht hadden op het brede strand en zee. Via Rotterdam (nog even de Euromast bekeken) reden we weer terug naar Alphen aan den Rijn. Vanwege Corona-maatregelen was er minder mogelijk dan normaal, maar voor onze vade maakt dat niets uit. Voor hem was dit hoogtepunt. Hij heeft zo genoten. De volgende dag ging in ene zijn gezondheid heel erg achteruit. Een week na onze mooie dag met Ambulancewens is hij in alle rust thuis overleden. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de mooie en oh zo waardevolle herinnering die jullie ons hebben gegeven.
In de bijlage een foto van van ons die toen is genomen.

Vriendelijke groeten Marieke en Alette

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens