op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20210205-WA0007.jpg

8 februari 2021

Het is jou dag!

Vrijdag 5 februari 2021
Om kwart over een kwam de Wensambulance Erik Brouwer ophalen bij het Clarahofje in Goes. Het was de wens van Erik om een keer bij Shunter te kijken in Rotterdam. Via de Zeelandbrug en de eilanden kwamen we aan bij Shunter BV aan de Blindeweg in Rotterdam. Als eerste werd er een bezoek gebracht aan de kuilwielenbank waarop dat moment de wielen van een locomotief werden afgedraaid. Als 2e een bezoek aan de grote werkplaats met een tocht op de brancard langs alle locomotieven in de verschillende fases van onderhoud of revisie met de nodige uitleg, hierop werd door Erik bevestigend geknikt. Ook nog een bezoek aan de spuithal waar de locomotieven en rijtuigen voorzien worden van een nieuwe kleur. In deze werkplaats begon Erik helemaal te stralen, in zijn periode als vrijwilliger bij de Stoomtrein Goes Borsele heeft hij namelijk zo’n 10 stuks museum rijtuigen voorzien van een nieuwe kleur inclusief het plaatsen van nieuwe stukken, het voorbehandelen, schuren, plamuren en lakken, dit wilde hij altijd perfect uitvoeren.
Na het bezoek aan de werkplaats gingen we met de Wens Ambulance naar de werkplaats aan de Albert Plesmanweg waar een vervolg aan de rondleiding werd gegeven. Bij het vertrek vroeg de vrijwilligster; Erik waar wil je nog naar toe, het is jou dag! Het werd het voetbal stadion De Kuip al konden we daar niet naar binnen vanwege de huidige Corona maatregelen. Erik gaf aan dat het goed was en terugreis naar Goes werd ingezet.
De rit met de Wens Ambulance was fijn en omgeven met zorg en vriendelijkheid, de vrijwilligers zijn echte toppers!
Succes met de Stichting Ambulance Wens

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens