op dit moment 19258 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_7643.JPG.jpg

19 januari 2021

Het was een sprookje

Vrijdag 24 juli 2020
“Ik heb een grandioze dag gehad”
“Het was een sprookje”
Dit zijn de woorden van Eva Sarucco – van Meel, die zij sprak na thuiskomst van de reis op één dag. Terug thuisgekomen rond 23.30 uur, was het eerste dat zij in lange tijd deed, de kaarsjes op tafel aansteken. Ik schonk een likeurtje in, dat op het vliegveld van Malaga gekocht moest worden. En zo zaten we na te praten en na te genieten.
Mevrouw Sarucco – van Meel heeft haar diepste wens beleefd, een wens die na vele jaren in vervulling is gegaan. Hieronder stel ik haar een aantal vragen naar aanleiding van het avontuur in één dag. Dit avontuur begon om 04.00 uur in de ochtend toen ik haar in haar woning wakker maakte. Zodat zij zich klaar kon maken voor de vlucht naar Malaga om haar zoon daar te ontmoeten. Op het vliegveld Rotterdam/Airport kwam verpleegkundige Jan van Katwijk van Ambulance Wens erbij. Hij reisde met ons mee voor ondersteuning.

Hoe is de reis gegaan?
Het is heel goed gegaan.
Alles was er op tijd.
Ik kon al die tijd in mijn rolstoel blijven.

Hij, uw zoon, was heel blij dat hij u zag?
Ja, elke keer stond hij op om me te omhelzen. Hij zag er ook goed uit, goed verzorgd.

Hoe was het?
Het was geweldig om van uw stichting gebruik te mogen maken.
De verpleegkundige was enorm.
Hij kreeg het voor elkaar om een hele mooie plek uit te zoeken, aan zee, om te gaan zitten.
Hij zorgde voor mij als een kind.
Hij heeft het ook als plezierig ervaren.

Wat heeft u te zeggen aan Stichting Ambulance Wens?
De wens, die ik aan u stelde, is meer dan vervuld.
Ik heb mijn zoon 20 jaar niet gezien. Het was zo fijn. Hij wilde alleen maar knuffelen.

Waar bent u geweest?
In Malaga bij Jesus Guiterrez.

Wat wilt u nog meer kwijt?
Hij, de verpleegkundige van Stichting Ambulance Wens, heeft de injectie goed gegeven, in het vliegtuig. Zeer bescheiden, en trok zich terug toen mijn zoon er was.


Extra:
Op maandag 20 juli heb ik gebeld met Stichting Ambulance Wens, en sprak ik met Kees. Ik lichtte toe waar het om ging. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen. Dezelfde dag werd ik door Kees nog teruggebeld met de mededeling dat hij Jan van Katwijk bereid had gevonden. Kees gaf  aan dat ik alles verder met Jan kon afspreken. Als organisator van deze ééndaagse reis ben ik zo dankbaar dat dit zo snel op touw is gezet via Ambulance Wens. Dat maakte dat ik in een paar dagen tijd alles kon regelen voor de vlucht. Het was het beste moment, om dit te kunnen doen, zeker ook gezien de situatie rondom het Corona virus.
Ook was ik blij dat Jan van Katwijk mee heeft gedacht en in Malaga heeft kunnen helpen om de leuke plek aan het strand te vinden. Mijn plan was van te voren uitgedacht, maar ter plaatse bleek het hotel dat ik had uitgezocht gesloten te zijn. De chauffeur van de rolstoelbus, die ons hier bracht, had ons vervolgens bij een Golf Resort hotel gebracht. Ik dacht toen, dit moet het maar zijn, maar gelukkig ging Jan naar het strand en ontdekte de lokale strandtent. Hierop appte hij mij, “zal ik jullie komen halen”? En was ik heel blij dat hij heeft meegeholpen ons naar die plek te brengen. Voor mij persoonlijk was het zo mooi te ervaren om Ma Sarucco daar te zien zitten. Op een gegeven moment had zij het warm en ging haar vest uit, en gaf ze aan dat ze zo elke dag wel wilde zitten. Wat een goeie actie om hierin mee te denken en  helpen. Zelf wist ik het niet meer toen ik bij het Golf Resort hotel zat te wachten samen met Ma Sarucco, totdat haar zoon kwam.
Mevrouw Sarucco-van Meel had uitgezaaide borstkanker, zij is overleden op 30 augustus jl.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie adequate en snelle actie om deze droomreis waar te kunnen maken.

Hartelijke groeten van Caroline Buys

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens