op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
ambu_opaoma.jpg

20 juli 2020

Om nooit meer te vergeten

4 juli 2020
Vorig jaar februari (2019) kregen we het bericht dat ik niet lang meer te leven had; hartfalen, nierfalen, etc. mijn lichaam was leeg en helemaal op. Vanaf die tijd lig ik op bed.
Onze oudste kleinzoon zou in april 2020 trouwen, maar door de corona ging dit niet door. 4 juli was nu de datum. Zijn en onze wens was om daarbij aanwezig te kunnen zijn. Stichting Ambulance Wens werd ingeschakeld en wat was het allemaal super snel geregeld.
Zaterdag 4 juli, rond de klok van 14.00 uur stonden ze voor de deur. Wat een lieve en deskundige mensen! Op weg naar Bakkum, t Ruiterhuys. Hier vond de plechtigheid plaats om 16.00 uur.
We waren zo blij en gelukkig dat we dit samen nog konden meemaken en wat was het een geweldige middag. Om nooit meer te vergeten, voor zowel ons als de rest van onze familie.
Na het aansnijden van de bruidstaart, het proosten op het bruidspaar, het fotomomentje en de openingsdans zijn we richting huis gegaan. Chauffeur André en zijn maatje Marian hadden nog een verrassing in petto. Op de terugweg nog even langs Castricum aan Zee, de deuren van de ambulance gingen open en hadden we een prachtig mooi uitzicht op de woelige zee. Heerlijk de zeelucht even door het lijf, geweldig.
Lieve mensen van de Stichting, wat doen jullie een goed werk en wat maken jullie veel mensen blij en gelukkig. Super bedankt voor de onvergetelijke dag.
Niek en Jo Ottenbros en familie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens