op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image1.10.jpeg

14 juli 2020

Tot haar ogen dicht vielen

 Om 11 uur zou mama opgehaald worden met de ambulance wens. Samen met vrienden en familie hadden we afgesproken te verzamelen in Elswout, het bos waar wij als gezin zoveel herinneringen hebben.

'S ochtends werd het nog even spannend of de wens wel door kon gaan. Toen mama zich wilde klaarmaken stapte zij uit bed en daalde haar bloeddruk zo laag dat zij even buiten bewust zijn was. Terwijl ik belde met 112 kwam mama weer bij en hoorde mij tegen de mevrouw aan de lijn zeggen dat ze zo opgehaald zou worden door de ambulance wens. Ze zei meteen; we gaan gewoon hoor! En dit heeft ze ook waargemaakt. Om 11 uur was ze samen met papa, mijn zusje en de twee lieve vrijwilligers onderweg naar Elswout.

Daar aangekomen stonden alle vrienden en familie haar al op te wachten. En wat hadden we een geweldige dag uitgekozen, de zon scheen prachtig door de bomen. De ambulance reed het veld op waar iedereen stond, zodat ze bij het uitrijden met de brancard, gelijk tussen de mensen stond. Samen met alle vrienden en familie en onder het genot van een pina colada, de cocktail die ze nog zo graag een keer wilde drinken, heeft ze genoten van het buiten zijn en het bos. Om de ochtend af te sluiten hebben de vrijwilligers haar samen met wat sterke mannen naar de herten gereden, daar heeft ze nog even naar kunnen kijken, tot haar ogen dichtvielen en het tijd werd om lekker naar huis te gaan.

In de ambulance terug zag 1 van de vrijwilligers dat mama al haar krachten had gespaard om deze dag mee te kunnen maken. Toen het liedje memories van Maroon 5 opkwam, zei zij tegen mijn vader dat hij goed naar de tekst moest luisteren, omdat het zo klopte met ons verhaal.

Mama heeft echt onwijs genoten van de dag en was ook super blij dat ze dankzij de hulp van de ambulance wens dit nog kon meemaken. Al snel bleek inderdaad dat ze al haar krachten had opgespaard voor de dag in Elswout. 29 juni om 13:43 blies zij haar laatste adem uit. En hoefde zij niet meer te vechten.

Wat zijn wij onwijs blij dat we dankzij de ambulance wens deze dag met haar hebben mee kunnen maken en dat door hen al haar vrienden en de familie zo prachtig afscheid van haar hebben kunnen nemen.

Wij zullen de ambulance wens blijven steunen en promoten, want zo'n geweldige organisatie moet natuurlijk blijven bestaan om nog veel meer van dit soort wensen in vervulling te laten gaan.

Chelsea Spanjaard
IJmuiden

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens