op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20200618-WA0012.jpg

24 juni 2020

Rondvaart boot TX44

Op donderdag 18 juni 2020 kwamen Kees en Siem om 10:00 uur Jan, Yvonne en Ties ophalen uit Uithuizermeeden. Sietse, Gerben, Niels & Kaiya reden achter jullie aan en Jelle, Marloes & Lotte waren al op Texel. Na een kop koffie in Uithuizermeeden zijn we op weg gegaan naar Texel. De kinderen reden mooi achter Kees en Siem aan tot bij de afsluitdijk, want daar ging de brug open. Jullie konden nog gauw door, maar de anderen niet. Dit had er uiteindelijk voor gezorgd dat we niet op dezelfde boot zaten met zijn allen. Maar Jelle, Marloes & Lotte en de ambulance wel.

 

Aangekomen op Texel zijn we achter elkaar aan gereden richting de Rondvaart boot TX44. Wat werden wij vriendelijk en open ontvangen door de eigenaar van boot. Onze complimenten!

De planning was dat wij om 14:00 uur met de boot weg zouden gaan, maar wij waren er al om 13:00 uur. Aangezien de andere auto nog niet op het eiland was zijn Jelle, Marloes en Lotte achter de gele auto aan gereden en hebben wij nog wat leuke plekken gezien van Oudeschild.

 

Om 13:45 uur waren wij weer bij de boot en niet veel later waren we compleet met het hele gezin. We hebben een mooie rondvaart gehad naar de razende bol en de haven van Den Helder. De eigenaar van het schip kwam naar ons toe en Jan mocht mee naar het stuurhut.

 

Na deze mooie rondvaart zijn we rond gaan rijden op Texel. We wouden graag een drankje doen bij het Vliegveld, maar deze was helaas al dicht. Maar niks is te veel voor de stichting! We gingen richting de vuurtoren en uiteindelijk kwamen wij een leuk tentje tegen met een terrasje waar wij nog heerlijk met zijn allen hebben gezeten.

 

Na het terrasje hebben Kees en Siem Jan en Yvonne weer veilig thuis gebracht. Ondanks dat jullie uit Rotterdam kwamen moesten jullie nog een lange reis terug naar huis, maar dit was voor jullie geen enkele moeite.

 

Deze dag was voor ons heel speciaal. Door jullie stichting hebben wij Jan zijn 57e verjaardag met zijn allen kunnen vieren op Texel. Het plekje waar hij nog één keer heen wou.

We willen daarom jullie als stichting , maar in het bijzonder Kees en Siem heel erg bedanken. Zoals eerder al is vermeld; niets is jullie teveel!

 

Groetjes, Familie Medemblik

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens