op dit moment 16525 wensen vervuld 1106 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_6901.JPG.jpg

17 juni 2020

Zo verrast was ze

Op Zondag 26 April 2020 gaven jullie aan mijn moeder de mooiste wens cadeau. Door de corona konden we niet meer weg en was bezoek niet meer mogelijk. Mijn moeder was terminaal ik verzorgde haar samen met buurtzorg Amerongen. Rianne Bijl van Buurtzorg had vrijdag 24 april naar jullie gebeld of er een wens van mijn moeder vervuld kon worden. Jullie hebben het mogelijk gemaakt om haar nog een prachtige dag te geven op 26 april. Zo verrast was ze we hadden niets gezegd. We vonden het zelf allemaal ook spannend of het zou gaan lukken. Mijn moeder woonde boven en moest een trap af. Maar ook dat ging super heel netjes op een stoeltje naar beneden. Rianne en ikzelf mochten met haar mee. We hadden een tas met broodjes en koeken mee. Samen met haar en Jan en Hans van de Stichting Ambulance Wens Nederland gingen we naar Bergen aan de Zee. Een flinke rit vanuit Amerongen. Maar het was of ze helemaal geen pijn meer voelde alleen maar geluk. Wat vond ze het geweldig dat ze de zee nog een keer ging zien dat had ze echt niet verwacht. Maar de verrassing werd pas echt compleet toen haar 2 broers en 2 schoonzussen daar ook waren. Al sinds 16 maart niet meer gezien. Samen hebben we gepicknickt aan de zee het was een strak blauwe lucht en bijna windstil met een heerlijke temperatuur. Mijn moeder heeft daar de hele tijd kunnen genieten van alles om haar heen. Wij hebben het allemaal als heel speciaal ervaren. Zoveel geduld als Jan en Hans hadden en hoe geweldig werk ze verzetten. Diep, diep respect hoe mensen zich voor deze patiënten inzetten. Bij binnenkomst s ’morgens kreeg mijn moeder een beertje Mario en Mario bleef vanaf die dag een soort houvast. We hebben een fotoboekje gemaakt die een mooie herinnering laat zien van deze dag. Helaas hebben wij op 18 mei 2020 afscheid moeten nemen van mijn moeder. Omdat zij en ik dit als heel bijzonder hebben ervaren heb ik in plaats van bloemen een schenking gevraagd voor de Stichting Ambulance Wens Nederland. In totaal is er 1000 euro opgehaald en dat willen wij graag aan jullie schenken.
Ilse Frenk-Kleton

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens