op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.4.jpg

17 april 2020

Wat heeft ze genoten

Lieve medewerkers van Ambulance wens wat hebben jullie ons nog een mooie dag gegeven. Petje af!!!!
Dit is eigenlijk niet met woorden te beschrijven. Want jeetje wat een rare tijd, niet alleen omdat onze moeder stervende is maar ook nog eens in de tijden van corona. Toch ondanks dat stonden jullie met de ambulance s’ochtends klaar om onze moeder naar Scheveningen te brengen. Haar laatste wens kon gelukkig nog vervuld worden. Nog 1 x met zn allen naar zee.


Toen we aankwamen was ze intens aan het genieten van de pier. Ed ging op zoek naar een rolstoel die normaal gebruikt kan worden zodat inmobiele mensen naar de rand van het water kunnen, maar ivm corona waren alle strandtentjes gesloten of was de rolstoel niet aanwezig, en was er dus geen mogelijkheid tot het gebruiken van de rolstoel. Maar Ambulance wens zou Ambulance wens niet zijn om een oplossing te vinden. Gelukkig zat er een klapstoel in de ambulance en hebben Ed en Jochem samen met mijn broers onze moeder toch naar het strand kunnen dragen en heeft ze een tijdje zo toch kunnen genieten van de golven en het strand.


Samen wou ze met ons nog churrios eten. Wat heeft ze genoten van deze dag.Ze had zich daar echt voor opgeladen. Helaas is ze na een ziekbed op 1 april overleden, maar dit heeft ze zo fijn gevonden en heeft ze het in haar laatste dagen nog veel over gehad.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens