op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
EA40E22944DD452E81CD8D73C4D0905E.jpg

16 april 2020

Het was grandioos

Zaterdag 11 april 2020: onder begeleiding van Kees (de directeur himself) en Truus gaan we met een gloednieuwe nieuwe ambulance richting Hengelo (O) om de zoon en de twee kleinkinderen te bezoeken. Ik ben hier al anderhalf jaar niet geweest en kon nu met eigen ogen de veranderingen in huis aanschouwen. Door mijn ziekte COPD en aangezien ik al twaalf jaar aan de zuurstof zit, kan ik niet meer met eigen vervoer en ben sinds oktober 2019 niet meer buiten geweest. Door de longverpleegkundige en de thuiszorg werd ik op deze stichting gewezen. Via een mooie route naar Hengelo. Na wat gedronken te hebben (met gebak) zijn we na anderhalf uur weer richting Warnsveld gegaan om daar onze andere zoon, schoondochter en twee kleinkinderen te bezoeken. Deze wonen niet ver van ons af, maar ook daar ben ik al een hele tijd niet geweest. Alle veranderingen in huis bekeken. Na het eten van een broodje en frikandel en salade werd het tijd om naar huis te gaan. We werden weer veilig thuis afgeleverd. Het was grandioos reizen in een ambulance waar werkelijk alles in zit. Wij willen Kees en Truus heel hartelijk bedanken voor deze mooie middag en wensen de stichting Ambulance Wens een hele goede voortzetting van hun werkzaamheden! Dit is fantastisch werk! Nogmaals hartelijk bedankt voor deze mooie middag!
Ben en Fien Vos, Janneke van der Plaatstraat 19, 7207HE Zutphen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens