op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20200416_123632.jpg

16 april 2020

Een mooie laatste herinnering

Lieve mensen van Stichting Ambulance wens.  

Wat een prachtig werk hebben jullie.  Mensen een onvergetelijke dag geven.  Zonder zorgen, een mooie laatste herinnering en met heel veel liefde.  
Vorig jaar oktober werd onze lieve vader ziek.  Van 'even niet zo lekker voelen' naar iemand die nog maar maar heel even heeft.  In die hiel zat zelfs het ook.  Vanaf het moment dat we hoorden dat hij ziek was, konden we nog maar 5 weken samen zijn.  Ontzettend verdrietig, beangstigend, boos en verloren verloren wij deze weken door.  Een lieve verpleegkundige in het ziekenhuis verteld over jullie.  Onze vader vertelde dat hij een heel mooi idee vond.  De vraag was dan ook 'wat zou je dan nog geen keer willen doen?  Onze vader gaf aan dat hij niet heel graag een keer naar Costa Rica wilde wilde.  We vastgesteld lachen.  in hij ook.  Wetende dat dat gezondheid niet meer kon maar dat het ook iets te 'groot' was om aan de ambulance wens te vragen.  We gingen een stapje terug.  Daar ontstond het mooie idee om het hele gezin, kinderen, schoondochters, kleinkinderen en de hond Joep een heerlijke dag naar Texel te gaan.  Heit (papa) was een echte vogelliefhebber in die vogels waren daar.

 Op zondag door aanvraag ingediend in op maandag het bericht dat we woensdag gingen.  Wauw.  In wat was het een dag ... FANTASTISCH.  Heit heeft gestraald als nooit voren.  Ik las in Janny waren deze dag mee.  Wat een lieverds.  Niets was te gek, ontzettend vriendelijk in ook een heerlijke gezonde dosis humor om deze dag te vullen.

 Een prachtige, laatste en blijvende herinnering die ons ontzettend dierbaar is geworden.  Wij willen jullie ontzettend bedanken in doen terwijl een moole donatie zodat jullie nog meer mensen een onvergetelijke dag kunnen geven.  Een herinnering voor het leven!  

Lieve groet,

Erik, Nico & Maaike, Arno & Walda Ilse, Lianne, Cas en de trouwe viervoeter Joep.  

P.s.  Heel graag wilde wij jullie persoonlijk bedanken voor deze onvergetelijke dag.  Helaas laat de situatie omtrent Corona dat niet toe.  Vandaar via deze weg onze grote dank.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens