op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20191108-WA0007.jpg

13 november 2019

“De Marloesboom”

Hoe fijn is dat, als je ziek bent en niet meer mobiel genoeg bent, dat je toch nog een wens in vervulling kan laten gaan. Even een weekend naar mijn ouderlijk huis in “Millingen aan de Rijn”.
Wij, mijn broer en ik, werden thuis opgehaald met veel warmte. Met de vraag: “Waar willen jullie naartoe?” Wij waren in de veronderstelling dat we opgehaald werden en naar ”Millingen aan de Rijn” werden gebracht. Maar nee, alles is mogelijk! De keuze is niet moeilijk. Bij mijn broer en schoonzus in de tuin staat een mooie boom ter herinnering van mij. “De Marloesboom”. Even daarheen om een moment samen te zijn. Onderweg naar “Millingen aan de Rijn” genieten we volop. Dat was lang geleden, naar “Millingen aan de Rijn” rijden.
We besloten over de dijk te rijden, te stoppen en te kijken, in de zon,  naar ”De kop van Pannerden”, splitsing Rijn en Waal. Daarna naar “De Marloesboom”.
Bij “De Marloesboom” aangekomen, staat een heerlijke lunch klaar. Samen lunchen in de zon. Niks moeten, alleen maar genieten met uitzicht op de geiten, de weilanden en “De Marloesboom” natuurlijk. Toen zijn we uiteindelijk doorgereden naar het eindadres. Mijn ouderlijk huis. Wat fijn om hier nog even te zijn. Een weekend genieten! Dankzij “Stichting ambulancewens” onder begeleiding van Hans en Patricia.
Bedankt! Groeten Marloes

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens