op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
30137805316_db1d27f932_c.jpg

10 november 2019

Gelachen en gehuild

Anderhalve week nadat we het hartverscheurende bericht hadden gekregen dat mijn vader terminaal is, zou hij jarig worden. Pas 61 jaar. Op dat moment verbleef mijn vader nog in het ziekenhuis, we wilden hem een mooie verjaardag geven.
Nadat het contactformulier was ingevuld, werd er snel contact opgenomen en is alle informatie besproken. De arts heeft alles afgestemd met de stichting.  Met behulp van Stichting Ambulance Wens hebben we de dag doorgebracht in de Orchideeënhoeve. Het hele gezin, inclusief kleinkinderen en aanhang.
In de ochtend werd mijn vader door twee lieve ambulancebroeders opgehaald in het ziekenhuis. Ze hadden een knuffeltje mee, waren respectvol en rustig. Het vervoeren naar de Orchideeënhoeve verliep goed, het was prettig dat mijn vader comfortabel kon liggen op de brancard.
Op de locatie hebben ze hem geholpen in de rolstoel en bleven op afstand, maar stand-by. Op deze manier konden we zijn verjaardag vieren, met koffie en gebak en natuurlijk ook cadeautjes. Het was fijn om te weten dat er hulp in de buurt was. Na een tijd kwamen ze ook even kijken of er iets nodig was, maar ze zijn geen enkele keer opdringend of betuttelend geweest.
We hebben door de verschillende tuinen gewandeld; bloementuinen, vlindertuinen en tuinen met vissen en apen. We hebben gelachen, foto's gemaakt en samen geluncht. En ook samen gehuild, want het is natuurlijk een beladen dag. Toen mijn vader moe werd, hebben we de ambulancebroeders gebeld en ze waren er direct met de brancard.
Ze hebben mijn vader voorzichtig op de brancard getild en bewaarden een professionele afstand. Mijn vader heeft een dutje gedaan, en toen hij weer een beetje was opgeladen hebben we besloten de dag af te sluiten. De terugweg naar het ziekenhuis verliep ook goed.
Ondanks dat het veel indrukken waren voor mijn vader en het erg inspannend was, heeft hij genoten van zijn familie en de mooie omgeving en dat geldt ook voor ons. We zijn dankbaar dat we nog een mooie dag hebben gehad, een dag dat mijn vader nog helder was en bewust kon genieten.
We willen Stichting Ambulance Wens nogmaals hartelijk bedanken dat we een laatste mooie verjaardag konden vieren, dat betekent heel voor mijn vader en voor de rest van het gezin.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens