op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20190530-WA0002.jpg

4 november 2019

En toen was de dag daar

Op donderdag 30 mei 2019 hebben wij met hulp van de stichting Ambulance Wens de laatste wens van mijn zus kunnen vervullen.

Mijn zus zat in een euthanasietraject waarvan wij nog niet zeker wisten of zij de euthanasie zou krijgen. Ik ben blij dat de stichting ons zo goed heeft geholpen terwijl er eigenlijk nog niet de zekerheid was dat mijn zus zou komen te overlijden.

Het was mijn zus haar wens om naar het concert van Marco Borsato in de Kuip te gaan. Nadat ik haar wens naar de stichting had gestuurd kregen wij al heel snel antwoord terug en was het geregeld. Het contact was erg fijn!

De blik in haar ogen nadat ik haar vertelde dat ze echt naar Marco Borsato zou gaan was onvergetelijk. Ze kon het haast niet geloven. In de dagen ernaartoe keek zij er enorm naar uit. En toen was de dag daar.

Om 4 uur ‘s middags is zij samen met onze moeder opgehaald door twee geweldige, lieve vrijwilligers van de stichting. Met haar favoriete vlinderdeken en natuurlijk de gekregen ambulance wens beer bij haar, onderweg naar de Kuip. Eenmaal in de Kuip was het genieten van begin tot eind. Het was een onvergetelijke avond die ook heel veel indruk op haar maakte.

Een paar dagen nadat haar wens om naar dit concert te gaan was vervuld, kreeg mijn zus het “verlossende woord”. Ze kreeg toestemming voor de euthanasie. Op 29 juli 2019 is mijn zus in rust en vrede heengegaan.

Hierboven zei ik al dat deze avond heel veel indruk op haar had gemaakt. Ze vond dit een mooie ervaring als patiënt en wenste alle andere patiënten ook zo’n wensdag. Ze gaf ons als familie dan ook de opdracht om tijdens haar uitvaart aandacht te vragen voor de stichting. Zodoende heeft zij ook nog geld ingezameld voor de stichting.

Wij als familie willen de stichting dan ook enorm bedanken. Ondanks toen nog de twijfel over haar eventuele overlijden, hebben ze haar laatste wens vervuld.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens