op dit moment 18243 wensen vervuld 1309 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_0188.jpg

28 september 2019

Samen een dagje naar zee

Woensdag 28 augustus 2019 was een bijzonder mooie dag voor José Jansen uit Wijhe dankzij Stichting Ambulance Wens!

 

Bij José Jansen is vanaf oktober 2017 een zeer agressieve variant van lymfklierkanker geconstateerd. De afgelopen twee jaar heeft zij intensieve behandelingen ondergaan om de ziekte te genezen. Helaas hebben we eind augustus het bericht ontvangen dat er geen behandeling meer mogelijk was. Samen met ons gezin wilde José graag nog een dagje naar zee omdat we hier allen zo van houden. Op woensdag 28 augustus hebben we dit samen kunnen doen.  

 

Om 09:30 uur kwamen Siem en Annemieke van Stichting Ambulance Wens ons met de ambulance ophalen. José wilde graag naar Callantsoog aangezien ze hier vaker was geweest. Eenmaal aangekomen hebben we genoten van een lekker kopje koffie bij Strandpaviljoen Woest. Het was fantastisch weer en we genoten van de heerlijke zeelucht en hebben samen lekker uitgewaaid.

 

Daarna hebben we gezellig samen met ons gezin en Siem & Annemieke heerlijk geluncht bij restaurant Bergen Binnen. José kwam hier graag met haar man Wim. Bergen Binnen heeft ons in de watten gelegd en het smaakte fantastisch. Vervolgens gingen we weer naar het strand in Bergen aan Zee. Dankzij een fijne strandrolstoel die Siem en Annemieke voor ons hadden geregeld, hebben we heerlijk gewandeld aan zee.

 

José kreeg zoveel energie van de zee en liep ook lekker zelf over het strand!

We hebben deze geweldige dag afgesloten met een drankje bij een strandpaviljoen in Bergen aan Zee. Vervolgens hebben Siem & Annemieke, José weer veilig teruggebracht naar het ziekenhuis.

 

Wij zijn Stichting Ambulance Wens, maar ook het Deventer Ziekenhuis ontzettend dankbaar voor het mogelijk maken van deze waardevolle dag. In het bijzonder grote dank aan Siem en Annemieke. Zij hebben ons ontzorgd met hun deskundigheid en gaven ons ook de ruimte om deze indrukwekkende dag als gezin te beleven. We vonden het heel fijn en gezellig met hen samen.

 

Ondanks José haar levenslust en enorme wilskracht heeft zij de oneerlijke strijd van haar ziekte niet kunnen winnen en is onze lieve José op maandag 2 september op 62 jarige leeftijd overleden.

 

Liefs,

Wim, Marco & Britt, Monique & Bas

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens