op dit moment 18243 wensen vervuld 1309 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
papillon-bleu-210974.11.jpg

26 september 2019

Thuis aten we samen een taartje

4 september 2019

Afgelopen mei is mijn moeder verhuisd naar een mooie nieuwe woning, die qua sfeer helemaal bij haar past. Slechts een paar maanden later, in augustus, bleek ze ziek te zijn. Ze is toen halsoverkop in het ziekenhuis opgenomen en aansluitend naar een hospice verhuisd. Mijn moeder gaf echter dat het voor haar heel belangrijk was om nog een aantal uurtjes naar haar huis te gaan. Dankzij Stichting Ambulance Wens was dit afgelopen woensdag 4 september mogelijk. Mijn moeder werd ’s middags door twee fantastische mensen opgehaald in de hospice. Mijn vader en ik reden mee en konden in de ambulance bij mijn moeder zitten en tijdens de rit naar buiten kijken.
Thuis aten we samen een taartje. Mijn moeder kon op de brancard op verschillende plekken in haar huis en tuin zijn. Op een gegeven moment werd ze moe en gaf ze aan weer terug te willen naar de hospice.

We vinden het geweldig dat Stichting Ambulance Wens met haar vrijwilligers dit voor mijn moeder mogelijk heeft gemaakt. Jullie maken verschil! Dank jullie wel!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens