op dit moment 18243 wensen vervuld 1309 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Aangifte_doen_van_je_kleindochter_5.jpg

26 september 2019

Positief moment

Donderdag 5 september is mijn vader, peter van der wal, mee geweest met Stichting Ambulance Wens Nederland. De dag ervoor is hij opa geworden van zijn 1e kleinkind, Emily. op het moment dat wij 6 weken geleden te horen kregen dat mijn vader kanker heeft en nog een aantal weken heeft, heeft mijn broer met hem afgesproken dat ze samen de baby op het gemeentehuis zouden aangeven. belofte maakt schuld....maar hoe regelen we dat terwijl hij al 2 weken in het ziekenhuis lag... we werden op jullie geweldige stichting geattendeerd! en het ongelooflijke was dat het binnen een paar uur geregeld was! pap, m'n broer en ik gingen met jullie op pad naar gemeentehuis Hoofddorp. eenmaal in het gemeentehuis vonden jullie vrijwilligers (Ed en Astrid?) dat ze het compleet wilden maken en de rit werd vervolgd, we gingen op weg naar Nieuw Vennep waar onze vader zijn kleindochter ging ontmoeten. iedereen was er bij aanwezig van ons gezin. hier heeft hij zó voor gevochten de afgelopen paar weken! zijn leven, ons leven is een wilde achtbaan op het moment, dit hadden wij allemaal zo erg nodig! zoiets positiefs! zo'n geweldig, kostbaar moment wat ons altijd bij zal blijven. door dit mogelijk te maken heeft pap een "boost" gekregen en zien we hem volop genieten van alles en iedereen en heeft hij weer een twinkeling in zijn ogen! zo ongelooflijk dat dit mogelijk werd gemaakt door jullie! echt onbetaalbaar dit! Super bedankt!!!!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens