op dit moment 18243 wensen vervuld 1309 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Foto_2.jpg

26 september 2019

Retourtje Limburg….

Toen er gevraagd werd of mijn moeder nog een laatste wens had antwoorde ze dat ze graag nog een keer naar haar jongste dochter Annemarie in Limburg wilde gaan.
Zij vertelde de verpleegkundige dat zij vroeger geregeld naar Limburg gingen om samen met haar echtgenoot op de honden en paarden te passen en gewoon lekker te genieten. En later alleen met de trein naar het Zuiden des lands ging.
De verpleegkundige zei dat ze haar best ging doen om dit voor onze moeder te realiseren. Niet lang daarna nam zij contact op met Annemarie om te zeggen dat zij dat via internet kon aanvragen. Zo gezegd zo gedaan, contact formulier ingevuld op dinsdagavond en de volgende dag belde Stichting Wensambulance op om te vertellen dat mijn moeder in aanmerking kwam om haar wens in vervulling te laten gaan.
17 Augustus 2019 zou de wens ten uitvoer worden gebracht. Annemarie kreeg gelijk ‘opdracht’ (van haar moeder) om het een en ander te regelen.
Om de wens kracht bij te zetten heb ik mijn zus en mijn broer ook uitgenodigd. Maar wat mijn moeder niet wist is dat ik had geregeld dat ze na sluitingstijd bij de voor haar beste tuincentrum van Nederland een laatste keer een bezoek te brengen (later meer hierover).
De dag van vertrek. Ik kreeg een berichtje van mijn zus dat ze om 11.09 uur vertrokken waren uit Ridderkerk. Om 13.15 uur kwam de Wensambulance het pad oprijden in Limburg.
Na een ‘kleine verbouwing’ van de woonkamer komen mijn moeder naar binnen gereden worden. Van haar gezicht was af te lezen dat ze het enorm naar haar zin had. En dat was alleen nog maar de reis.
Na een kopje koffie en natuurlijk een Limburgse vlaai kwam het gezelschap pas goed los.
Na de lunch was het even rust, want het was toch een hele onderneming voor mijn moeder.
Nu hadden we nog een verrassing voor haar. Nog eenmaal een keer naar Tuincentrum Daniels in Vlodrop. Ze vertelde de begeleiders van de wensambulance dat ze zelf een hele mooie tuin heeft met allemaal planten die ze heeft gekocht bij dit tuincentrum. We werden opgewacht door Han Daniels die het gezelschap allervriendelijkst verwelkomde.
Mijn moeder heeft zo enorm genoten, ze ‘bloeide’ helemaal op zodra ze door het tuincentrum werd gereden.
Bij de koffiecorner werden we getrakteerd op een drankje en even gezellig samenzijn.
Na de rest bekeken te hebben werd het tijd om te vertrekken voor een allerlaatste bezoek aan haar oppashuis. Nadat ze de oppaspaardjes nog eenmaal gedag heeft gezegd werd het tijd voor mijn moeder om weer met de wensambulance huiswaarts te gaan. Voor de begeleiders hadden we een kleine attentie en bedankten hun voor deze geweldige ervaring die ze onze moeder hebben gegeven. Ook mijn moeder was ze erg dankbaar.
Om ongeveer 22.30 uur kwam ze weer in Ridderkerk aan.

Namens ons allen dank dank dank voor deze geweldige dag!!

Helaas is onze moeder op zaterdag 31 augustus 2019 overleden.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens