op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20190808_115724.jpg.png

13 augustus 2019

Mevrouw we gaan het doen

Via een vriendin en een ambulancebroeder ( Ambulance Rotterdam) hoorden we van uw stichting. Eerst denk je Jan is er te ziek voor, maar later ga je nadenken. Jan had op zijn bucketlijst maar 1 wens en dat was nog 1 keer naar de zaak, het hoofdkantoor (Jan heeft 17 jaar met veel trots Verhage Capelle) en een terrasje pakken. Op woensdag om ongeveer 8.00 uur de informatie bij jullie ingeleverd en ik werd om 8.45 uur al gebeld. “mevrouw we gaan het doen, we gaan de wens in vervulling laten gaan”. Wat waren we blij, dat dit kan.
Op 8-8-2019 werden we om 9.00 uur opgehaald door Aad en Tessa, 2 vrijwilligers die deze dag mede mogelijk en heel mooi hebben gemaakt. Het was bijna niet doorgegaan daar Jan hoge koorts en een ontsteking kreeg 2 dagen van te voren. Maar de koorts was weg dus we kregen groen licht. We zijn naar de zaak Verhage in Capelle a/d IJssel gereden en daar stond het hele team buiten. Jan werd naar binnen gereden met de brancard en we hebben heerlijk met iedereen kunnen babbelen en lekker koffie gedronken met taart. Om 11.00 uur kwamen de ondernemers van het winkelcentrum en nog een paar genodigde klanten. Het was heel leuk en Jan genoot met volle teugen. Om 12.45 uur, nadat Jan door Tessa verzorgt werd, hebben we de reis voortgezet naar Zwijndrecht waar de Groothandel van Verhage zit. Hier zouden we de lunch gebruiken en wat franchiser’s en genodigden treffen. Tot onze verbazing waren er veel meer mensen dan we hadden verwacht. Het werd een heel erg genoeglijk samenzijn, met een hapje en een drankje. Wat heel treffend was, dat er door de collega franchiser’s en directeur van Verhage aan Jan een cheque werd aangeboden van 1300,00 Euro, die Jan op zijn beurt weer aan de stichting ambulance wens kon uitreiken.
Nadat we iedereen gedag hebben gezegd zijn we teruggereden naar Numansdorp, alwaar we op het terras van het Schippershuis de dag hebben afgesloten met een wijntje en een lekker hapje. Wat daar weer heel leuk was is dat men rekening gehouden had met onze komst en Jan een mooi plekje kreeg om over de haven uit te kijken. We kregen overigens het hapje en drankje aangeboden van het Schippershuis, wat we erg op prijs hebben gesteld. Toen was het tijd om naar huis te gaan. We hebben een onvergetelijke, mooie en fijne dag mogen beleven met Aad en Tessa en de st. Ambulance wens. We danken jullie dan ook hartelijk dat dit mogelijk is gemaakt en zullen jullie voor donatie aanbevelen bij familie, vrienden en  kennissen.
Bedankt Jan en Ineke Looren de Jong.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens