op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_0291.jpg

7 augustus 2019

Enorm van genoten

Ja en toen werd het 30 Juli 2019 en Gré keek al een paar dagen uit naar deze dag. Vandaag ging haar laatste wens in vervulling met de wensambulance en zou zij haar nicht ontmoeten waar zij altijd contact mee had via de telefoon. Het was 10.30 uur dat Ed en Rob met de wensambulance arriveerde bij de Hospice en ons meenamen voor een rit. Ons, dat zijn de Fam. Kooger( Lies en Joop) de overburen van Mevr. Gré Bakkum, hadden de wens ambulance twee jaar geleden al eens ondervonden en vonden dat Gré dit ook moest meemaken.
De eerste rit ging naar de begraafplaats "Barbara" in Alkmaar waar haar ouders en haar broer Piet begraven liggen  en zij nog eenmaal het graf kon bezoeken.
Na het bezoek gingen we via Heiloo, Egmond Binnen en Egmond aan de Hoef naar de Prins Hendrik stichting in Egmond aan Zee naar haar nicht Marie Valkering-Bakkum en hebben met zijn alle genoten van een lekkere lunch in het restaurant van dit prachtige verzorgingshuis.
Na een ruime en gezellige conversatie werd het tijd om het strand op te zoeken waar Gré in een rolstoel met dikke banden naar de branding is gereden en heerlijk met de voeten in het zeewater heeft gezeten en hier zichtbaar van genoot. Daarna haar weer in de ambulance teruggeplaatst gingen we naar de Italiaans IJssalon en werd door Ed en Rob namens de stichting een heerlijk ijsje aan geboden en genuttigd !!!
De volgende bestemming was het bedevaartsoord  't Putje tussen Heiloo en  Limmen  wat via Egmond Binnen, Bakkum en Castricum werd bereikt en hier kon Gré nog geweid waterhalen en nog een gebed en stilte moment in de kapel meemaken.
Na dit bezoek gaf Mevr. Bakkum aan dat ze na al de indrukken van de dag wat moe begon te worden en weer naar de Hospice terug wilde.
Al met al een prachtige en voor haar, een onvergetelijke dag zoals later steeds zei, maar wel vermoeiend maar ze heeft hier enorm van genoten.
Nogmaals proficiat voor de Stichting Ambulance  Wens en hun prachtige en geweldige vrijwilligers !!!

Gré Bakkum
Fam. J.G. Kooger

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens