op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20190801_140427.jpg

3 augustus 2019

Alle beetjes zijn belangrijk

Wij hadden een vaartochtje over de Linge geboekt voor afgelopen vrijdag maar we worden razendsnel ingehaald door het lot en moesten het annuleren.
En dan blijkt er een stichting te zijn die het toch nog mogelijk maakt. Komende donderdag worden we opgehaald, vervoerd, ingescheept en weer thuis gebracht.

Dat was eergisteren. Vandaag 1 augustus, hebben we met verbazing en dankbaarheid volop kunnen genieten van alles wat ons in de schoot werd geworpen: niet alleen dat het dagje samen op de boot van Leerdam naar Acquoy en v.v., waarop we ons al een tijdje hadden verheugd, toch nog gerealiseerd kon worden, maar ook van alles eromheen.
Allereerst de vrijwilligers van SAW ( Ronald en Anita) die met geduld, liefde en toegewijd vak(man)(vrouw)schap zorgden dat we ons zelf echt nergens druk om hoefden te maken. (heerlijk trouwens als je ook als mantelzorger in de watten wordt gelegd en na zo'n uitje niet zelf hoeft te rijden.
Het weer deed ook best leuk mee, geen enorme hitte, wel stortregen maar toen zaten we lekker binnen.
Rederij Leerdam deed ook een duit in het zakje door een mooie plek met prima uitzicht voor de brancard te regelen en spendeerde bovendien de lunch voor zowel ons als de vrijwilligers.
enfin, ... ....hulde en dank!
Moge het zo zijn dat deze stichting nog lang en voor veel mensen dit geweldige werk zal kunnen voortzetten. Het is onbetaalbaar maar zonder donateurs en vrijwilligers kan het niet. Bij deze: alle beetjes zijn belangrijk.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens