op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20190718_141756.jpg

28 juli 2019

Oude herinneringen opgehaald

Op 18 juli 2019 gingen mijn ernstig zieke man en ik een dagje uit met de Stichting Ambulance Wens. Om 10.30 uur werden we bij Verpleeghuis ´De Hanepraij´ opgehaald door chauffeur Michel en verpleegkundige Anita. De rit zou gaan naar ´De Orchideeënhoeve` in Luttelgeest. Een voor ons bekende locatie omdat we allebei gek zijn op orchideeën en de eigenaar een man uit Aalsmeer is waar mijn man in de jaren 70 met heel veel plezier heeft gewerkt. Een lange rit maar mijn man lag er comfortabel bij dankzij Michel en Anita. Een geweldig duo waar niets te veel of te gek voor is.
Omdat ik een mailtje had gestuurd naar de Orchideeënhoeve met het verzoek of de eigenaar met zijn kinderen aanwezig kon zijn als verrassing voor mijn man, waren vader en moeder er met hun 2 dochters waar mijn man ook nog mee heeft samen gewerkt. Het was een hartelijk en warm weer zien. Ook zij deden alles om het ons naar de zin te maken. Er werden oude herinneringen opgehaald en we werden getrakteerd op koffie met gebak. Wat mijn man ook niet wist was dat zijn broer en schoonzus uit West Friesland ook naar de Orchideeënhoeve waren gekomen en ons al op stonden te wachten bij de ingang.  En natuurlijk mocht mijn man een gratis orchidee uitzoeken voor op zijn kamer met bloempot en voeding. Uiteraard heeft deze orchidee een ere plaats gekregen! Wat een verrassingen allemaal voor mijn man en wat een emoties, want het is prachtig, maar je realiseert je ook dat het de laatste keer is om samen nog weg te gaan.
De verzorging was prima en we hebben nog heerlijk door de tuinen en langs de orchideeën maar ook langs de aapjes, de kooikarpers en de Lorrie´s en de flamingo´s gereden en gelopen. Mijn man kon van de brancard alles goed zien en volgen. Natuurlijk mocht ook de Vlindertuin niet ontbreken.
Kortom geen dag met een gouden randje wat we vaak tegen elkaar zeggen maar EEN HELE GOUDEN DAG DANKZIJ MICHEL EN ANITA.  Heel erg bedankt hiervoor en wij kunnen het iedereen aanraden om hier gebruik van te maken als de mogelijkheid zich voordoet.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens