op dit moment 20709 wensen vervuld 1561 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Bruiloft_Kelly_en_Arjan_328_van_343.jpg

25 juli 2019

Trots naar huis gegaan

Vader naar trouwerij zoon en schoondochter.
Op zaterdag 25 mei gingen wij trouwen en natuurlijk wil je daar je (schoon)vader bij hebben. Normaal geen probleem maar onze (schoon)vader lag sinds half februari in het LUMC om geholpen te worden aan leukemie en de daaropvolgende graft vs host ziekte.
Uiteindelijk is het toch mogelijk gemaakt door jullie fantastische stichting, zelfs toen mijn vader de dag voor de bruiloft ontslagen werd uit het ziekenhuis, was dit voor jullie geen probleem en is onze (schoon)vader gewoon in zijn eigen huis opgehaald in plaats van in het LUMC.
Op de dag van de bruiloft waren Jan Peter en Rob ruim op tijd bij onze (schoon)vader om hem te helpen aankleden en op tijd op de locatie te brengen. Daar aangekomen werd onze (schoon)vader keurig overal gebracht waar nodig was en hielpen Jan Peter en Rob onze (schoon)vader door deze voor ons onvergetelijke dag heen.
Onze (schoon)vader heeft als onze getuige vreselijk genoten en heeft tot na het diner aanwezig kunnen zijn op onze grote dag. Na het diner is hij heel moe maar ook heel trots naar huis gegaan.
Wij willen Jan Peter, Rob en natuurlijk Stichting Ambulance Wens ongelooflijk bedanken voor het regelen van deze dag Jan Peter en Rob jullie waren geweldig in de zorg voor onze (schoon)vader.
Helaas is onze (schoon)vader op 6 juli alsnog overleden, maar deze bijzondere dag pakt niemand meer van ons af.
Om jullie stichting te bedanken en nog meer onder de aandacht te brengen is er besloten om tijdens de condeleance avond en de begrafenis geld in te zamelen voor Stichting Ambulance Wens zodat jullie in de toekomst nog veel meer mensen blij kunnen maken.
Ook namens onze (schoon)moeder en verdere familie hartstikke bedankt!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens