op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Schermafbeelding_2019-07-23_om_14.09.26.png

23 juli 2019

Een bijzondere stichting

Kort voor onze bruiloft moesten we ons beeld van de grote dag bijstellen toen mijn vader erg ziek werd. Zowel wij als hij konden en wilden niet aan het idee wennen dat hij op onze dag er niet bij kon zijn. Het ziekenhuispersoneel wees ons op Stichting Ambulancewens. Een stichting waarvan je weet dat die bestaat, maar pas wanneer je in een situatie bent waarin je de hulp heel graag zou willen hebben, beseft wat voor een bijzondere stichting dit is.
Zonder Stichting Ambulancewens was de dag die je nooit meer over zou kunnen doen voor ons niet compleet geweest. Maar het verdriet van mijn vader net zo groot, wanneer hij de verhalen van de dag van derden had moeten horen.

Mijn vader vond het spannend om na weken op pad te gaan. Maar de broeders die hem hielpen gaven hem meteen vertrouwen. Na een fijne rit zag kreeg mijn vader een goede plek om iedereen zo goed mogelijk te kunnen zien.

Na het aan komen lopen op een van mijn vaders favoriete nummers waar hij zichtbaar van aan het genieten was, kon ik even naar hem toe lopen zodat hij me kon zien. Met dit beeld voor ogen heeft hij mee kunnen luisteren naar de ceremonie en onze speech die niet alleen over mijn vader, maar ook tegen mijn vader gezegd kon worden. Hij heeft non verbaal zijn dankbaarheid kunnen uiten en daardoor zichtbaar genoten.
Na de ceremonie hebben de broeders een rustig plekje voor mijn vader gezocht en heeft mijn vader zo lang als hij wilde alle familieleden kunnen spreken. De gitarist heeft verzoeknummers kunnen spelen en mijn vader heeft genoten van een dag buiten het ziekenhuis zijn.

Mijn vader kan op dit moment in zijn mimiek geen emoties laten zien. Maar zijn woorden en verhalen van die dag spreken alleen maar dankbaarheid uit.

Zonder Stichting Ambulancewens was dit niet mogelijk geweest. Zonder hen was onze dag even echt onbezorgd. Natuurlijk ga ik hen met een donatie bedanken, omdat ik hoop dat alle wensen van mensen die zulke medische hulp nodig hebben uit kunnen komen. Ik gun iedereen net zo een mooie dag als wij hebben mogen ervaren.

Ik hoop daarom ook dat er veel mensen zijn die hier het belang van inzien. Laat een keer een biertje staan, lever je lege flessen in of ga in huis op zoek naar al je kleingeld. Help mee wensen uit te laten komen.

Broeders duizendmaal dank en alle mensen die door donaties op pad kunnen, geniet!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens