op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20190517-WA0009.jpg

5 juni 2019

Opa was erbij!

17-05-2019 was het zover. Het moment van diploma-uitreiking. Na een jaar uitkijken naar dit moment was het ineens zover! Al meer dan 2 jaar zat Opa op dit moment te wachten, altijd vragend wanneer het zover zou zijn. Echter ging het berg afwaarts met de gezondheid en mobiliteit van Opa. Gevreesd werd er dat Opa het niet zou meemaken, maar een deal tussen Opa en kleinzoon zorgde ervoor dat Opa zou volhouden en kleinzoon zou de opleiding aangaan en met succes afmaken.
Omdat Opa’s gezondheid te slecht was voor deze trip naar Apeldoorn. Dankzij de mogelijkheid van Stichting Ambulance Wens om te zorgen voor vervoer en begeleiding hebben wij als familie een hele bijzondere dag mogen ervaren. De goede zorgen van de vrijwilligers Annemarie en Bart maakte deze dag extra speciaal. Onze Opa heeft alles mee nu kunnen maken, alles gezien en was er gewoon bij!
Op de terugweg is de ambulance langs de plekken geweest waar Opa is opgegroeid. Vanuit de ambulance had hij mooi zicht en heeft ook dit allemaal kunnen meemaken. Alles was mogelijk, niks was te veel, alle aandacht voor Opa, Stichting Ambulance Wens, Annemarie en Bart, HARTELIJK BEDANKT!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens