op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
papillon-bleu-210974.9.jpg

3 juni 2019

Ontzettend mooie herinnering

Gisteren 12-5 was het zover. Naar de voorstelling van Mamma Mia in Utrecht met m’n moeder en zussen. Het was voor mij zo’n 2,5 jaar geleden dat ik een uitje voor mij zelf had gehad. Vanaf het moment dat de datum stond heb ik de weken/ dagen afgeteld. Rond 12.15u kwam de wensambulance met vrijwilligers bij mijn huis aan. Na een bak koffie/thee gingen we naar de ambulance. Mn nichtje mocht er even in zitten, die vond het interessant en stond met een pruillip ons uit te zwaaien omdat ze graag mee had gewild. De rit verliep goed en rustig. De heen en terugreis ging er een zus mee en de anderen gingen met de trein. We kwamen binnen via de hoofdingang en werden hartelijk ontvangen. De drukte kwam wel even op me af maar we mochten naar de gezellige loungeruimte speciaal ingericht voor Mamma Mia om daar nog even te wachten. Rond 14.00u gingen we de zaal in en werd ik op mijn best neergezet. Ik kon het podium goed zien. Het was echt een feestje! Heerlijk zo die vrolijke muziek, even een dag alles vergeten. Rond 17.15u gingen we weer moe en voldaan terug naar huis. Al met al een mooie en dankbare herinnering mogelijk gemaakt door jullie stichting en de twee lieve vrijwilligers die het helemaal mijn dag hebben gemaakt. Het was geweldig!! Alles was tot in de puntjes geregeld en we werden als vips benaderd. Onwijs bedankt voor deze mooie dag.

Groeten Esther  

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens