op dit moment 20709 wensen vervuld 1561 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20190417-WA0000.jpg

3 juni 2019

“De Branding” in Zoutelande

Op 15 en 16 april hebben jullie mijn vrouw, ons mam, onze schoonmoeder, oma, zus en schoonzus begeleidt bij twee onvergetelijke dagen Zoutelande.

Ons mam had nog 1 grote wens en dat was met z’n allen naar Zeeland. Ze wilde ook nog op vakantie met ons pap, maar dit kon helaas niet meer vanwege haar ziekte. We hebben contact gezocht met Stichting Ambulance Wens en via hun was het mogelijk om twee dagen naar Zeeland te gaan met één overnachting voor ons mam en pap.
Maandag 15 april werd ze door jullie opgehaald in het Amphia ziekenhuis in Breda. We vertrokken richting Vlissingen. Toen we daar aankwamen, voelden we de zeewind in onze haren en de zon scheen. We begonnen met broodjes en drinken in Vlissingen. Hierna zijn we doorgereden naar Zoutelande. We gingen kijken waar ons mam en ons pap zouden overnachten. Dit was in een prachtige Bed & Breakfast. Van hieruit gingen we met z’n allen naar het strandpaviljoen “De Branding” in Zoutelande. Ons mam had uitzicht op de zee, de boten en de kleinkinderen die op het strand aan het spelen waren. Na overleg met de manager van het strandpaviljoen, mochten we per uitzondering de zelfgebakken appeltaart eten, die de zus van ons mam gemaakt had. Wat heeft ze hier nog van genoten. Het was prachtig weer en de zon scheen volop. Ook hebben we bij dit strandpaviljoen gegeten en ons mam heeft nog genoten van kibbeling en frietjes. “s Avonds na het eten nog even in de tuin gezeten bij de Bed & Breakfast. Het was een geslaagde eerste dag.

Op dinsdag 16 april zijn we ’s morgens eerst langs ons oude huis gereden, waar wij als gezin een aantal jaren geleden gewoond hebben. Daarna wilde ons mam graag naar de kinderboerderij “Stichting Kinderboerderij De Klepperhoeve” in Middelburg. Ook hier werden we heel gastvrij ontvangen. Er waren jonge lammetjes en diezelfde ochtend, zo’n twee uur voordat we aankwamen, was er een kalfje geboren. Dat heeft zo moeten zijn. Hier een hele poos geweest en ons mam genoot erg van de kleine dieren die ze ook nog geknuffeld heeft. Bij de kinderboerderij kregen we een goede tip voor de lunch. We zijn hier naar toe gereden en hebben heerlijk geluncht.


Daarna weer terug naar Breda. Ook bij thuiskomst bleef Marianne voor ons mam zorgen.

Het waren twee prachtige dagen met een gouden rand. Dankzij Stichting Ambulance Wens heeft ons mam enorm genoten en hebben we haar laatste wens nog kunnen vervullen. Marianne en Jan, heel erg bedankt voor jullie steun, goede en lieve zorgen voor ons mam. Wat zijn jullie kanjers en wat doet Stichting Ambulance Wens geweldig werk. Ons mam is op 22 april overleden.

Een warme groet,

Familie Holleman – Voets

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens