op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image4.jpeg

29 mei 2019

Hij heeft zijn ogen uitgekeken.

19 mei j.l was het dan zover. De wensambulance arriveerde om 11.15u bij Lindendael in Hoorn. Voor Arie zou het hopelijk een mooie dag worden. Hij wilde graag nog naar het eigen huis en de huizen van beide dochters. Eerst reden we langs het huis in Hoorn van jongste dochter Moniek. Zij krijgt daar in september de sleutel van. Vanuit de ambulance, met prachtige doorkijkramen van binnenuit, hadden we goed zicht op hun toekomstige mooie huis, nu nog bewoond door anderen. Daarna door naar zijn eigen huis in Obdam. Het zonnetje brak door en hij heeft zijn ogen uitgekeken. Arie heeft heerlijk in de tuin gelegen. Wat heeft hij genoten. Met de buren die langskwamen een praatje gemaakt, het was 100% geslaagd! Enrique en Helen waren heel attent en namen ons veel uit handen, een geweldig team! Tot slot naar Spanbroek, naar het gloednieuwe huis van oudste dochter Sandra. Arie keek zijn ogen uit. Op de vraag of hij nog verdere wensen had schudde hij van nee. Het was mooi zo en Arie werd ook wel moe van alle indrukken. In Lindendael weer heel attent opgewacht door het personeel. Ook in de dagen daarna veel belangstelling voor zijn "wensdag" en altijd volgden er enthousiaste verhalen. Het is voor iedereen een prachtig geslaagde emotionele dag geweest, met dank aan Enrique en Helen van Ambulancewens. Onze dank is groot! Namens Arie, Jannie, Sandra, Moniek, Peter, Edwin en kleinzonen Lars, Koen en Sev.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens