op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_0009.jpg

23 april 2019

Naar reünie van de oud onderofficieren van de marine

17-04-2019,

Vandaag ging de wens van Jaap in vervulling, nog een laatste keer naar de zee in Katwijk & naar de reünie van de oud onderofficieren van de marine. het was even afwachten hoe hij er op zou reageren i.v.m. zijn dementie. S’morgens toen de wensambulance hem om 9 uur op kwam halen was hij wat onrustig, maar zodra we eenmaal onderweg waren werd hij rustig en heeft hij de heen weg lekker geslapen in de ambulance eenmaal aangekomen bij vliegveld Valkenburg stonden de mensen van de reünie al klaar en met dat hij de zaal in werd gereden zag je aan zijn gezichtsuitdrukking dat hij dingen herkende en hij was echt op zijn gemak. Hij genoot echt van de middag en het weerzien van zijn oude dienstmaten. Die gezichtsuitdrukking was voor ons zo mooi om te zien! Nadat we de “blauwe hap” (een heerlijke maaltijd van de diensttijd) op hadden en nog even na gekletst hadden, zijn we de ambulance in gegaan op weg naar het strand in Katwijk eenmaal daar aangekomen keek hij naar de zee en zei “mooi mooi” en heeft gewoon een hele poos naar de zee liggen staren. Dit was zo mooi om te zien! Dat zoiets simpels zoveel indruk kan maken. Daarna werden we nog uitgenodigd door iemand van een eet en drink gelegenheid genaamd ”Beach” en kregen we het eerste rondje van het huis! Na het nuttigen van koffie/thee met appelgebak zijn we weer richting Wezep gegaan maar de lieve vrijwilligers van de wensambulance hadden het leuke idee om via de bollenvelden terug te gaan! Prachtig! Rond 17:30 waren we thuis en wat een bijzondere en onvergetelijke dag was het! Jaap kan niet meer goed praten maar de gezichtsuitdrukking sprak meer dan 1000 woorden! Onze dank gaat uit naar de stichting en de vrijwilligers! Dank jullie wel om Jaap zijn laatste wens in vervulling te hebben laten gaan.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens