op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20190413_161111.jpg

15 april 2019

Naar de verjaardag van Zus Wil

Op 13 april 2019 was mijn zus Wil voor de 56e keer jarig. Wil is vanaf haar geboorte gehandicapt en nu ook nog eens ernstig ziek. In januari jl. waren ik en mijn man al afscheid wezen nemen. Maar ze heeft haar verjaardag toch nog gehaald. Zou het mogelijk zijn om nog een keer vanuit Hillegom de reis naar Bedum te maken. Zus Thea heeft toen contact opgenomen met stichting Ambulance Wens. Daar hoorden wij dat het mogelijk was.
Op 13 april 2019 is het dorp Hillegom moeilijk bereikbaar vanwege het jaarlijkse bloemencorso. Geen punt voor de broeders op de ambulance. Dan komen we toch gewoon een uurtje vroeger. En om klokslag half elf melden Klaas en Martin van de stichting Ambulance Wens zich bij ons aan de deur. Na kennismaking en een kopje koffie werd de reis begonnen in de nagenoeg nieuwe ambulance. Wat een comfortabele brancard. Ik heb in de laatste jaren noodgedwongen in veel ambulances gelegen. Maar een dergelijk comfort maak je niet vaak mee.
Ongeveer 2½ uur later arriveerden wij bij mijn zus Wil. Die wist niet dat ik zou komen en was blij verrast. We hebben samen een tijdje liggen praten. Tussentijds werd door post.nl ook nog het door mij bestelde balonnencadeau bezorgd.
Na een rustpauze werden wij tegen halfvier de feestzaal van het tehuis waar mijn zus verblijft binnengereden. De zaal was feestelijk versierd en broers en zussen en de bewoners van het tehuis hadden zich verzameld in de zaal waar voor mijn zus nog een grote verrassing wachtte. Haar idool, de wereldberoemde zanger in Groningen, Burdy een optreden gaf van 1½ uur. Heerlijk even meezingen op de mij bekende liedjes. Ook Wil vermaakte zich uitstekend. Overigens ook de Ambulance Wens broeders Klaas en Martin genoten zichtbaar van de zanger en de geweldige sfeer.
Na het optreden was het weer tijd om naar huis te gaan. Het was een voor mij, ondanks de omstandigheden, een feestelijke dag. Deze dag is mede geslaagd door het enthousiast meewerken van Klaas en Martin. Wat een kanjers! En uiteraard ook de overige mensen van de stichting Ambulance Wens, van harte bedankt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens