op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20190322-WA0051.jpg

1 april 2019

Nog een keer naar Vlissingen

Op zaterdag 16 maart ging de wens van mijn moeder in vervulling: nog een keer naar Vlissingen, waar ze geboren en getogen was. Nog een laatste keer naar het strand, de (straffe) wind door de haren te voelen en nog een keer met familie samenzijn in strandpaviljoen Panta Rhei. We werden opgehaald in Leiden bij het hospice door Gerard en Merie en het was het begin van een fantastische dag. Mijn moeder kon heerlijk liggen op de brancard tijdens de rit, anders was deze rit haar nooit gelukt.

Eenmaal in Vlissingen aangekomen reed Gerard de ambulance de glooing af, waardoor mijn moeder heeft kunnen genieten van de wind, de zee en de zilte lucht. Het was heel emotioneel, maar zo ontzettend mooi. Na een tijdje reden we naar strandpaviljoen Panta Rhei, die een mooie ruimte voor ons had, omringd door het strand. Mijn moeder heeft genoten om nog een laatste keer bijna de hele familie om haar heen te hebben. Ze heeft zelfs nog ruim een uur in een stoel gezeten! We hebben soep gegeten en een heerlijk broodje, en een ijsje voor mijn moeder. Ook heeft ze nog een keer een latte macchiato kunnen drinken,

Heel moe, maar ook heel voldaan begonnen we eind van de middag de terugreis naar Leiden. Mijn moeder heeft lekker geslapen op de brancard en in het het hospice iedereen de oren van de kop gekletst over deze bijzondere dag. 10 dagen later is ze overleden. Maar ze is gegaan met de herinneringen van deze fantastische dag. Het was prachtig! Zoveel dank dat jullie dit mogelijk maken.

Femke, dochter van Anne-Marie de Vos Burchart-Peters

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens