op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
_NKN1684.jpg

23 januari 2019

Het werd een fantastisch mooie dag

Als vriendengroep wilden we nog een leuke dag organiseren voor onze goede vriend Sander. Toen kreeg ik mijn vriendin Maja de tip kijk eens bij stichting Ambulance Wens. Sander wilde graag nog een keer naar het strand, om zijn gedachten en emoties even weg te laten voeren door de wind en de golven. Dus ik vulde een aanvraag formulier in met als wens datum de aankomende zondag, want dan zou het een mooie zonnige dag zijn. Direct de volgende ochtend werd ik gebeld dat dit mogelijk was. Wij waren hier heel blij mee, maar maakte ons wel zorgen hoelang Sander zo’n dag vol zou kunnen houden. Maar de vrijwilligers zorgde die zondag dat hij tot in de puntjes verzorgd werd, zodat wij ons er volledig op konden richten er een leuke dag van te maken. Ik geloof niet dat dit zonder hun hulp en ervaring ook gelukt zou zijn. Het werd een fantastisch mooie dag. Het Nederlandse weer liet zich van zijn allerbeste kant zien, een heerlijk zonnetje en zo goed als geen enkele wind. En ondanks dat het vermoeiend voor hem was, heeft Sander er echt van kunnen genieten. Wij allen zijn hierdoor eeuwig dankbaar voor deze geweldige stichting, dus namens iedereen: Heel hartelijk bedankt voor deze in alle opzichten zonnige dag.

Met vriendelijke groet,

Sander van der Linden

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens