op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20190121-WA0002.jpg

22 januari 2019

Koffie drinken bij je broer

Vanmorgen om 10.15 uur stond de ambulance klaar om ons een dagje mee uit te nemen nadat ik voor mijn zieke moeder een aanvraag had gedaan was alles op een korte termijn te realiseren.Twee weken geleden kregen wij te horen dat mijn moeder door de ziekte van kahler ernstig ziek was haar nieren functioneren minimaal en het overlijden zou op zeer korte termijn plaatsvinden na alle slecht nieuws gesprekken en begrafenis regelen en heel veel praten en verdriet.had mijn moeder nog een aantal laatste wensen.
Als eerste gingen wij richting Weesp  met Mario ( de knuffelbeer van de wens ambulance) om koffie te drinken bij haar broer en jeugdherinneringen op te halen we zagen mijn moeder met het uur opknappen ze had de grootste praatjes na Weesp gingen we naar haar huis van vroeger waar zij als kind had gewoond en het Muiderslot waar zij in de oorlog op school heeft gezeten,er kwamen veel verhalen over vroeger naar boven en mijn moeder bloeiden helemaal op is dit nou de zieke terminale moeder??.
Nadat we nog even naar de boulevard waren gereden gaf mijn moeder aan nog graag naar het restaurant in papekop te willen waar zij vroeger vaak met mij en de kleinkinderen ging eten.
Daar gingen we onverwachts nog naar toe maar was zo gezellig en hup met de brancard aan tafel waar we gezellig wat hebben gedronken en van het huis een bittergarnituur kregen om 17.00 uur hebben we de dag afgesloten mijn moeder en wij zijn zo gelukkig dat wij dit hebben mogen meemaken dia blijft altijd in ons geheugen staan
Wens ambulance heeeeel erg bedankt en Truus en Frans wat zijn jullie toppers wij hopen dat er nog heel veel mensen van deze stichting gebruik kunnen maken liefs van ons allemaal
Patty Marieke Linsey en Mw Mortier

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens