op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_9053.JPG.jpg

7 januari 2019

En wat hebben we met zijn allen genoten

Sinds medio juli 2018 weten we, dat de hartconditie van mijn vader, Gerrit Geurkink, levensbedreigend slecht. Dit krijgen wij ook te horen van de specialisten. Eind juli 2018 was het eindgesprek in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. “Geniet zoveel mogelijk “, aldus de specialist.
Het waren duidelijke woorden. In 1ste instantie hebben mijn vader en moeder alles rondom huis getracht op te pakken. Een wandelingetje, samen ergens een terras doen. Uiteraard constant rekening houdend met de conditie van mijn vader. Op 14 september 2018 werd hij ook getroffen door een beroerte. Met alle gevolgen van dien: ruim 3 weken in het ziekenhuis wederom, gevolgd door revalidatie in de Pronsweide.  En ondanks de beperkte spraakmogelijkheden zocht hij zijn vertier:  “luisteren naar muziek”. Op 13 oktober hebben we als gezin een foto gemaakt vanwege zijn eerdere  75-ste verjaardag. Momenten waar hij veel van kan genieten.
Eind november lag het Achterhoek Nieuws op de tafel, met daarin de aankondiging voor genoemde show. Met een gebrekkig woord en gebaar maakte hij kenbaar dit te willen beleven. Aldus geschiedde. Via mijn broer en de wijkverpleging werden de formulieren ingevuld, mede ondersteund door de brief van de huisarts. En dit verzoek werd gehonoreerd!
De dagen mochten afgeteld worden. Hij keek erna uit. Alhoewel zijn gezondheid  rond 15 december erg verslechterde, bleef hij gefocust. De kerstdagen en DE show pakken ze mij niet af, zo leek hij uit te stralen. Van een week naar nog maar 96 uur, 48 uur ….  
Zaterdag 29 december 2018 AULD LANG SYNE – GELREDOME ARNHEM
Op deze zaterdagmorgen was hij, ondanks zijn conditie, al behoorlijk vroeg zelf uit bed geklommen(!), in tegenstelling tot de dagen daarvoor. Hij zat er letterlijk klaar voor. Om half een was de ambulance er, met een zeer toegewijde chauffeur en en id. dito verpleegkundige. Na de ijsbrekende mop van de chauffeur was de spanning definitief gebroken. En vertrokken we!
En wat hebben we met zijn allen genoten van een prachtige show. De opening door een groots orkest. De combinatie van doedelzakspelers en drums bezorgde ons kippenvel, en regelmatig werd een traantje weggepinkt zodra een solist het juiste lied ten gehore bracht. Elk onderdeel van de show werd ruimschoots door vader getrakteerd op een applaus. Tussendoor werd door de begeleiding van de wensambulance alles prima verzorgd. Na afloop werden de nodige foto’s gemaakt ter herinnering. Rond half zeven vertrokken we weer richting de Achterhoek.
Al met al :  HET WAS HELEMAAL TOP, we konden ons voor vader niet meer wensen. Nogmaals zijn wij de stichting , en specifiek de begeleiding voor deze zaterdag, zeer erkentelijk , dat dit allemaal gerealiseerd is!
Met een hartelijke groet,
mede namens mijn ouders, broers, zus en aanhang,

Han Geurkink

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens