op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_3808.jpg

5 november 2018

Wat een dag....

Lieve mensen van de Stichting Ambulancewens,


Woensdag 31 oktober. Wat een dag.... wat een geweldige prachtige dag. Om 11.30 uur wordt onze (schoon-)moeder Rita bij de Geerlingshospice in Valkenburg opgehaald. Merie Roovers en Michel Philippi, vrijwilligers van jullie stichting hebben er dan al heel wat uurtjes op zitten met hun rit van Rotterdam naar Zuid-Limburg. De grote wens van onze (schoon-) moeder is om nog een keer de zee te zien en de voorstelling van de Lion King in Scheveningen. Wat hebben we er allemaal zin in. Haar zoon en kleindochter mogen meereizen met de Ambulance. Ze weet dat haar kleinzoon en schoondochter ook naar Scheveningen komen. Maar ze weet niet dat ook haar broer Pierre, die zelf ook een slechte gezondheid heeft, erbij zal zijn.


Na een fijne rit van ruim 2 uur wordt wens 1 door Merie en Michel vervuld. Daar waar een gewone auto niet mag komen, zorgen zij ervoor dat ze met brancard en al op het strand staat. Ook het weer werkt mee. Het is heerlijk aan de zee. Daarna rijden we door naar het AFAS Circustheater. Daar wordt wij met open armen ontvangen. Mam weet niet waar ze moet kijken. Ze straalt al vanaf het moment dat ze in Valkenburg is opgehaald. Ook haar medicatie zorgt ervoor, dat ze geen pijn heeft en ze volop kan genieten. Een prachtige voorstelling van de Lion King volgt. Niet alleen mam  geniet, maar ook de hele familie die is meegereisd. Michel en Merie doen er alles aan om het mam zo fijn mogelijk te maken. Bij de staande ovatie voor de cast van de Lion King, zorgen Merie en Michel ervoor dat ook het bed in de hoogste stand staat :-). Het team van AFAS Circustheater maakt deze dag uit nog een extra speciaal, wij voelen ons VIP's.


En alsof het nog niet genoeg is, laten Merie en Michel ook nog een 3e wens in vervulling gaan. Nog een keer verse kibbeling eten.... en waar kan dat nou beter dan in Scheveningen. Michel weet ons weer feilloos naar 'het visrestaurant' van Scheveningen te brengen 'Simonis - aan de Haven'. Nog nooit in ons leven hebben we zo'n lekkere kibbeling gehad.... maar wat een ongelooflijk grote porties. Zo veel... dat we een hele zak met verse kibbeling mee terugnemen naar het zuiden van Nederland.  Mam heeft nog steeds geen oog dichtgedaan... nog steeds is ze te opgewonden om in slaap te kunnen vallen. Tijdens de rit terug naar Valkenburg, blijft ze maar zeggen hoe geweldig ze het vond... In een zin, zegt ze wel 3 keer 'heerlijk'.

Om 22.30 uur zijn we weer terug in de hospice. Voor Merie en Michel betekent dit dat ze na een zeer hartelijk afscheid, weer 2 uur terug moeten rijden naar Rotterdam. Zij liggen niet voor 2 uur 's nachts in bed. Wat een kanjers, wat een geweldige mensen. Ze bezorgen zeer zieke mensen, de dag van hun leven.... terwijl ook voor hen de dag erna, weer gewoon de wekker gaat voor een 'normale' werkdag.


Wat het leven onze moeder nog brengen gaat, weten wij niet. Hoe lang ze nog bij ons is... evenmin. Maar dit was een zeer bijzondere dag.... eentje met een extra dik gouden randje.


Lieve Michel, Merie, organisatie van Stichting AmbulanceWens en AFAS Circustheater, zeer zeer hartelijk bedankt!


Familie Wesselingh

(Rita Wesselingh, Danny& Ingrid, Eva en Jeroen Wesselingh, Pierre Kerbusch)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens