op dit moment 18701 wensen vervuld 1369 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Kaatsheuvel.jpg

27 september 2018

Het is zoveel meer

Sinds eind januari 2018 weten we dat onze dochter Lieve (7) ongeneeslijk ziek is. De afgelopen maanden waren dan ook gericht op alles uit het leven halen. Een terugkomende wens was weer naar de Efteling gaan. Door haar snel afnemende conditie wisten we niet of deze wens nog in vervulling (of ‘uit vervulling’ zoals Lieve dat zegt) kon gaan. Vanuit ons hulp netwerk kwam de suggestie om jullie te bellen. Wij dachten dat dit alleen een ‘lift’ was naar de locatie, maar het is zoveel meer dan dat! Donderdag gebeld en woensdag al weg!

We werden om 10:00 opgehaald door Hans en Merie met de ambulance. Niet zo’n enge, maar een hele mooie waarin je mooi naar buiten kan kijken maar wel privacy hebt. Lekker eerst een kopje koffie drinken en even kennismaken. Meteen een goede sfeer en een super goed begin.

De rit ging snel met een klein lusje extra (volgens Hans de schuld van Merie, ze kletst teveel). In de Efteling ging alles super vlot en konden we genieten van een prachtig zonnetje. Meteen hadden we de eerste uitdaging bij de Droomvlucht. Daar mag je niet met een rolstoel of brancard naar binnen. Geen punt! Lieve op de rug en we waren er zo. Villa Volta, de zweefmolen, Carnaval festival, de Python, Vliegende Hollander en het schip zijn allemaal gelukt! En Lieve kon het volhouden omdat ze tussendoor elke keer weer even kon liggen. We hebben intens genoten!

Uiteindelijk weer naar huis met weer hetzelfde extra lusje (stomme Tom Tom). Moe maar voldaan konden we van deze dag nagenieten. Hans en Merie kregen nog een dikke knuffel van Lieve met de boodschap ‘Vergeet mij nooit!’. Dat komt wel goed Lieve, je bent onvergetelijk.

Stichting Ambulance wens, Merie en Hans, dank met heel ons hart voor deze geweldig dag.

Mieke, Ronald, Emma en Lieve

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens