op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Nieuwkoop.jpg

25 september 2018

Nog één keer varen

We zijn donderdag 20 september met Stichting Ambulancewens op pad geweest, om ma te laten genieten van een mooie dag. We gingen een rondvaart door de haven van Rotterdam maken. Ma is een schippersdochter en ze praat graag over de schuit ``de Morgenster`` waarop ze is geboren en ze vroeger met haar familie mee gevaren heeft. Daarom werd de wens op deze manier ingevuld. Het weer was ons goedgezind, het zonnetje scheen. We werden opgehaald bij het verzorgingshuis in Nieuwkoop, waar ma direct een beertje van Stichting Ambulancewens overhandigd kreeg van de begeleiders. Hier was ze heel blij mee was. Ma ging op de comfortabele brancard in de ambulance. We werden uitgezwaaid door de medebewoners en medewerkers van het verzorgingshuis. Ma genoot toen al en zwaaide met een grote lach naar iedereen. We waren rond twaalf uur in de Rotterdamse haven bij de Spido. Om 12.30 uur mochten we als eerste de Abel Tasman op. Een plekje voorin de boot en van daaruit hadden we heel goed zicht op de haven. We zagen meteen al enkele vrachtschepen, de waterbus en watertaxi´s. Onder genot van een kopje thee/koffie met lekker appelgebak zijn we eerst onder de Erasmusbrug door gevaren en weer terug voor een rondje door de haven. Daar zagen we nog meer schepen en de grote containers. We zijn ook nog langs de SS Rotterdam gevaren. We hebben gezellig gekletst over vroeger en genoten van alles wat we zagen onderweg. Na ruim een uur zijn we weer van boord gegaan, de ambulance in. Ma heeft zeker genoten van de rondvaart, de lach ging bijna niet van haar gezicht. Ze was heel dankbaar voor dit uitje en zei dit ook heel spontaan tegen de begeleiders. Eenmaal thuis kon ze lekker gaan rusten na een hele geslaagde dag. Heel veel dank aan iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens